Cum făcea amor Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil. Vedeta Antena 1, despre experiența divei: „La un moment dat, mă…”

Publicat: 15/06/2019 | 09:51
Cum făcea amor Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil. Vedeta Antena 1, despre experiența divei: „La un moment dat, mă…”

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format, timp de șase ani, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. După ce s-au despărțit, cei doi au devoalat detalii intime din dormitorul lor. 

Chiar dacă multă lume nu le-a dat vreo șansă împreună, relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a durat șase ani și a fost trăită la intensitate maximă! Cel puțin asta susține Oțil, care nu ratează nicio ocazie să explice cât de mult i-a schimbat viața, mai ales cea sexuală, diva de Monaco.

”Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după realție. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât daca îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a povestit Dani la Antena 1”, a povestit Dani Oțil.

Și Mihaela Rădulescu a fost generoasă cu detaliile despre experiențele ei sexuale inedite.

”Nu știu pe ce plajă am fost (nr. de nudiști), dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste”, a declarat vedeta.

Întrebată dacă a urmărit vreodată filme porno, ea a răspuns negativ, iar Oțil a și explicat motivul, lăsând loc imaginației fiecăruia: ”Mihaela oricum nu stă niciodată cu fața la televizor”.

Citește și...