Cum îi explici partenerului tău că lucrezi într-un studio de videochat glamour

Publicat: 26/10/2019 | 10:36
Cum îi explici partenerului tău că lucrezi într-un studio de videochat glamour

Indiferent că ai o relație stabilă sau ești doar la început, atunci când îți dorești un job de model sau când lucrezi de ceva vreme într-un studio de videochat glamour, va veni și momentul în care trebuie să-i explici partenerului tău cu ce te ocupi. Deși ar trebui să fie un lucru simplu și normal, din cauza preconcepțiilor legate de acest gen de job, dar mai ales din cauza prejudecăților celor din jur, acesta se poate dovedi a fi unul dintre momentele delicate din cadrul relației tale.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți cum se gestionează o situație de acest gen, am apelalat la Antonia, trainer la Studio 20, unul dintre cele mai mari studiouri de videochat glamour din România. Antonia are mulți ani de experiență ca model, iar acum șapte ani a decis să treacă în spatele camerei pentru a împărtăși din experiența sa, devenind tainer.

„La noi în studio lucrează foarte multe modele care sunt în relații stabile. Eu și ceilați traineri ai noștri le învățăm cum și ce să comunice cu partenerii lor, fie ei soți, prieteni sau iubiți, astfel încât să-i facă să vadă doar avantajele unei astfel de profesii și să-i convingă că nimic rău nu se poate întâmpla, ci dimpotrivă. Un job de model într-un studio glam le poate aduce foarte multe avantaje, atât pe plan profesional, cât și personal, într-o perioadă de timp mult mai scurtă decât la un job obișnuit”, ne-a spus Antonia.

Tot ea ne-a lăsat câteva ponturi utile pe acest subiect sensibil:

  • Primul și cel mai important sfat: fii sinceră cu partenerul tău atunci când vorbiți despre acest subiect care, vrei, nu vrei, se va dovedi sensibil.
  • Explică-i de ce ai vrea să accepți jobul de model, arată-i avantajele și explică-i care sunt părțile pozitive ale acestei meserii și cum o să va poată schimba viața în bine într-un timp foarte scurt.
  • Fă-l să înțeleagă că videochatul vă va ajuta să vă cumpărați apartamentul la care visați, să vă schimbați mașina sau să vă îndepliniți orice altă dorință pe care o aveați de multă vreme în plan, dar nu existau resursele financiare necesare.
  • Spune-i că nu trebuie să se lase influențat de ce a auzit despre acest gen de job și vorbește-i despre faptul că vei lucra într-un studio glam, non-nude, care nu foloseste nuditatea și show-urile erotice, dimpotrivă, vei face mulți bani păstrându-ți hainele pe tine.
  • Nu în ultimul rând, folosește-ți tactul ca să impui niște limite. Sub nicio formă nu-i spune site-ul pe care lucrezi, nu-i da nick-ul tău sau nu-l lăsat să intre pe chat. Partenerul tău trebuie să înteleagă că viața personală și cea profesională trebuie să rămână separate, la fel cum se întâmplă în cazul oricărui job obișnuit.

„Dacă ești conștientă că atunci când vei începe să lucrezi într-un studio de videochat glamour întreaga viață ți se va schimba, poți profita de asta și în loc să-ți pierzi relația o vei îmbunătăți. Încurajează-ți partenerul în permanență, comunicați, lasă-l să întrebe și răspunde-i sincer la toate întrebările, doar astfel îl vei ajuta să nu devină nesigur pe el și pe relația voastră și, automat, gelos. Ba chiar există mari șanse sa te aprecieze mai mult”, a concluzionat Antonia în finalul interviului nostru.

Vrei să afli mai multe despre videochat-ului glamour? Poți s-o faci direct de la cei care se ocupă de acest domeniu. Poți să-i suni sau să le scrii pe Whatsapp, AICI. Îți vor răspunde pe loc și cu plăcere la orice întrebare. Sau urmărește secțiunea eChat by Studio20, din CanCan, unde vei găsi detalii interesante din culisele acestei industrii.

Citește și...