Cum îl răsfață Monica Gabor pe Mr. Pink. Într-o singură zi, a făcut…

Publicat: 11/09/2019 | 08:55

Își spunea ”Scorpia de la Izvorani” atunci când era căsătorită cu Irinel Columbeanu, numai că timpul a trecut, iar Monica Gabor și-a descoperit o nouă iubire, Mr. Pink. cei doi au o viață de familie fericită și împlinită, iar Monica i-a făcut o surpriză… culinară de proporții lui Mr. Pink.

Iată că Monica Gabor este, acum, ”femeie de casă”, iar pentru a demonstra această ”etichetă” l-a răsfățat pe Mr. Pink cu 7 feluri de mâncare într-o singură zi. Monica Gabor a preparat chifteluțe românești, însă a preparat, suplimentar, și chifteluțe din cartofi. Pentru micul dejun, a propus batoane de cereale. apoi a trecut la lucruri ceva mai complicate. Supa de varză kale – tip de varză cu frunze crețe, cu aromă dulce şi uşor înţepătoare, cu o savoare astringentă -, i-a plăcut la nebunie lui Mr. Pink. Din meniu nu au lipsit pastele, alături de care a fost servit sos pesto din nuci. Dar Monica Gabor nu s-a oprit aici, punând pe masa familiei și creveți pe grătar cu cartofi natur.

Fotografiile sugestive au fost ”urcate” pe Instagram, pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască de talentele culinare ale fostei ”scorpii de la Izvorani”.

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.