Cum își recuperează Adela Popescu silueta de după naștere? Avem imaginile: “Mănânc și îmi pare rău“

Publicat: 13/03/2019 | 13:33

Adela Popescu este o mămică împlinită, a adus pe lume, de curând, cel de-al doilea băiețel și este tare fericită. Acum încearcă din răsputeri să dea jos kilogramele accumulate în timpul sarcinii, deși nu a luat foarte mult în greutate. Însă, prezentatoarea este hotărâtă, chiar dacă mai întâmpină… obstacole.

Soția Lui Radu Vâlcan a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu trei borcane pline cu gem și le-a arătat internauților că nu se sfiește să mănânce tot ce poftește. Mai mult, a arătat o imagine cu unul aproape gol. „Am fost cuminte 5 zile. În a 6-a am terminat borcanul ăsta de dulceață. Mănânc și îmi pare rău” a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Cum a scăpat Adela Popescu de depresie

În vârstă de 32 de ani, Adela Popescu și-a amintit de perioada când l-a născut pe primul ei fiu, pe Alexandru. În cadrul unui interviu sincer, artista a mărturisit că a fost la un pas să se afunde în abisul depresiei postnatale, însă decizia de a se întoarce mai repede pe sticlă, la cârma emisiunii “Vorbește Lumea” a ajutat-o enorm. Potrivit mărturisirilor făcute chiar de ea, faptul că era răsfățată de colegele de la machiaj și nu numai înainte de fiecare ediție i-a ridicat moralul, mai ales că atunci când era acasă, nu avea timp mai deloc pentru ea. Desigur, un rol important în această luptă cu depresia l-a avut și soțul ei, Radu Vâlcan, care s-a implicat în creșterea lui Alexandru. De altfel, prezentatorul TV este foarte prezent și în viața celui de-al doilea fiu, Andrei.

“Mă gândeam de ce pe mine m-a ajutat foarte mult să mă întorc la emisiune, după două luni. Pentru că, dintr-o dată, după două luni în care mă simţeam groaznică, nu aveam timp nici să mă spăl, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaletă de multe ori. Îl luam cu mine, adică luam căruciorul să fie acolo. Cineva, dintr-o dată, mă machia, mă coafa şi mă uitam în oglindă şi arătam bine. Şi asta m-a ajutat să depăşesc perioada cu bine, să nu intru într-o depresie postnatală”, a declarat Adela Popescu.

Citește și...