Cum l-a surprins Betty Salam pe iubitul ei! S-a lăudat imediat, postând fotografia

Publicat: 26/02/2019 | 12:50
Cum l-a surprins Betty Salam pe iubitul ei! S-a lăudat imediat, postând fotografia

Peste puțin timp Betty Stoian și Cătălin Vișănescu își vor boteza băiețelul și se ocupă de pregătiri. Dar nu uită de Matthias Ștefan, astfel că își petrec destul timp lângă micuț. Dar Cătălin este, de-a dreptul, impecabil! În comportament!

Cătălin Vișănescu a fost surprins de Betty Stoian în timp ce-i dă să mănânce micuțului Matthias Ștefan. Cu multă grijă, soțul vedetei își ține băiețelul în brațe, iar acesta pare extrem de încântat. Iar Betty nu a ratat ocazia de a se mândri cu el, postând fotografia pe Instagram.

Într-o emisiune TV,cei doi au povestit cum va botezul, care va avea loc pe 9 martie.

„La botez vor fi prieteni, cunoștințe. Bunicul (Florin Salam, n.r.) întotdeauna se implică, mai ales că atunci când am nevoie de el, este tot timpul în picioare. Nu a fost niciodată problema să îl sun și să nu fie lângă mine. El (Florin Salam, n.r.) nu este în țară, are concerte pe afară și îl așteptăm și pe el. Înainte de a mă reapuca de muzică, vreau să fac o mică-mare schimbare.

Vreau să cânt doar ce simt eu și ce vor cei de acasă, cei care mă plac și să fiu mult mai organizată. Să dau totul! La botez vreau să mă distrez. Tatăl meu cred că va cânta,” a spus Betty Stoian.