Cum l-a umilit Gigi Becali pe Ionut Lutu, in mijlocul Capitalei! “Da-te jos din masina mea!”

Publicat: 05/10/2015 | 00:25

Becali si Lutu au oferit scene de cascadorii rasului, ziua in amiaza mare, in centrul Capitalei. Dupa ce latifundiarul a mers sa se tunda, cei doi s-au urcat in masina, insa dupa cativa metri, Gigi l-a dat jos pe argatul sau si l-a trimis la un taxi.

Retras din viata publica, dupa o conferinta de ramas bun la palat, Gigi Becali are grija in continuare sa fie impecabil. Astfel, zilele trecute, latifundiarul din Pipera a mers la un salon de infrumusetare din zona Dorobanti, acolo unde a petrecut aproximativ o ora, s-a tuns si s-a aranjat ca pentru un eveniment special.

 

Gigi Becali Lutu

 

Insotit de Ionut Lutu, “argatul” sau personal, patronul clubului Steaua a iesit destul de incruntat din cladirea in care se afla salonul, ca si cum ar avea o discutie in contradictoriu cu fostul fotbalist de la Universitatea Craiova.

 


Lutu s-a urcat la volan, insa a plecat pe jos

 

Lutu s-a urcat la volan, in timp ce Gigi a luat loc pe scaunul din dreapta
Lutu s-a urcat la volan, in timp ce Gigi a luat loc pe scaunul din dreapta

 


Cei doi s-au urcat in masina, Gigi pe locul din dreapta, iar Lutu la volan, insa dupa cativa metri, omul de afaceri i-a ordonat subalternului sau sa opreasca limuzina. A coborat nervos, s-a pus la volan si a demarat spre Pipera, in timp ce “Hagi” a plecat in directia opusa, la pas si bombanind, cel mai probabil la un taxi.

 

Dupa cativa metri, Gigi l-a dat jos pe Lutu si s-a urcat in locul lui la volan. Fostul fotbalist a asistat mirat la scena facuta de seful lui
Dupa cativa metri, Gigi l-a dat jos pe Lutu si s-a urcat in locul lui la volan. Fostul fotbalist a asistat mirat la scena facuta de seful lui

 


Lutu are programul incarcat dupa ce s-a facut antrenor


Din cate se pare, Lutu i-a spus sefului sau ca trebuie sa ajunga la antrenament si nu are cum sa-l mai duca acasa, atitudine care nbu a fost pe placul “Razboinicului Luminii”. De cateva luni, fostul mijlocas a devenit antrenor si a preluat grupa juniorilor nascuti in anul 1999 a clubului finantat de omul pentru care lucreaza.

 

Gigi Becali principala

 


Gigi s-a „pocait”


In urma cu mai putin de o luna, Gigi Becali a anuntat ca se retrage din viata publica si nu va mai aparea la televizor sau in presa scrisa. Chiar daca nu este prima oara cand seful de la Steaua spune asa ceva, se pare ca de data aceasta,  Becali se si tine de cuvant. Astfel, pana acum, latifundiarul s-a abtinut de la iesirile in media si s-a intors intr-un anonimat care nu l-a caracterizat vreodata.

 

CITESTE SI: 

 

Gigi Becali a facut deja demersurile legale! Da 90.000 euro pentru eliberarea lui Ionut Gologan!

Ionut Gologan, declaratii CUTREMURATOARE din inchisoare! Ii cere ajutorul lui Gigi Becali!


Ion Margarit

Citește și...