Cum le spune Gheorghe Dincă Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu

Autor: A.N.
Publicat: 23/10/2019 | 18:07
Cum le spune Gheorghe Dincă Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu

Noi detalii din ancheta de la Caracal ies la iveală! S-a aflat cum le spune Gheorghe Dincă Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. 

Gheorghe Dincă a dat până acum şapte interviuri psihologice. Se pare că cei de la Poliţia Română şi profilerul au nevoie de mai mult timp pentru a stabili profilul lui Dincă. Suspectul face mereu referire la Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu „fata numărul 1” şi „fata numărul 2”, fără să le numească. (CITEȘTE ȘI: CUI A MULŢUMIT GHEORGHE DINCĂ DUPĂ CE A RECUNOSCUT CRIMELE: „L-AU BĂTUT ŞI APOI L-AU PUS SĂ SPUNĂ ASTA“)

Profilul lui Gheorghe Dincă nu a fost încă finalizat.

”Popa este dușmanul numărul unu acum”

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu, a dezvăluit într-o emisiune de la România TV, că Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească în faţa unui preot, însă, a fost refuzat de anchetatorii care i-au făcut suspectului nenumărate concesii de când a fost încătușat. (VEZI ȘI: IPOTEZĂ ȘOC: GHEORGHE DINCĂ A ÎNGROPAT OASELE ALEXANDREI ÎN MORMÂNTUL PĂRINȚILOR LUI?!)

“Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!».

Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, relatează România TV.

Citește și...