Cum s-a pozat Mihai Bendeac în cabina de la teatru. Fotografia a stârnit un val de controverse: ”Trăistariu, tu ești?”

Publicat: 23/05/2019 | 21:39

N-o să-ți vină să crezi cum s-a pozat Mihai Bendeac în cabina de teatru. Toată lumea și-a dat coate, iar fotografia a stârnit un val de controverse.

Cunoscut ca un bărbat excentric, lipsit de inhibiții și sarcastic, Mihai Bendeac a stârnit un val de controverse cu ultima fotografie publicată pe contul său de Instagram. După ce a susținut un spectacol, actorul a mers în cabină pentru a se schimba. Doar că în momentul în care s-a uitat în oglindă… și-a dat seama că Universul vrea să îi transmită ceva. Și… ”a făcut-o” chiar prin intermediul lenjeriei intime ale lui Mihai Bendeac. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU ROXANA VANCEA: ”TE VOI IUBI TOATĂ VIAȚA!”)

”Deci nu există așa ceva!!! 🤣🤣 Aseară, după spectacol, când m-am dezbrăcat, transpirația mi-a transmis un mesaj de iubire. 🤷🏻‍♂️💕🤦🏼‍♂️”, a scris Mihai Bendeac în dreptul fotografiei.

Mihai Bendeac, în lenjerie intimă

Bineînțeles că fanii nu s-au putut abține și imediat l-au comparat pe Mihai Bendeac cu Mihai Trăistariu, cunoscut în showbiz pe lângă talentul său și ”datorită” fotografiilor în lenjerie intimă.

Mihai Trăistariu o sa spună că l-ai copiat”, ”Trăistariu, tu ești?”, ”Noul concurent la Eurovision de anul viitor”, ”Bine că nu erai în lift”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Mihai Bendeac va deveni tătic

În urmă cu trei luni, revederea juraților în noul sezon iUmor a venit cu o veste care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. În timp ce se puneau la punct cu noutățile din viața fiecăruia, Mihai Bendeac și-a anunțat colegii că, de curând, a aflat că va avea un copil. Vestea i-a uimit pe unii, în timp ce alții au mărturisit că le vine greu să creadă. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC, FETIȘ BIZAR. CE I-A FĂCUT O FEMEIE ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE AMOR)

Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…, a remarcat Delia, în timp ce Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț au mărturisit că au ceva îndoieli.

Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu”, a spus Mihai Bendeac încercând să încheie situația.

Cât despre femeia care îl va face pentru prima oară tătic pe Mihai Bendeac nu se știu foarte multe lucruri, doar că este studentă.

Nu este din București, dar locuiește în București pentru că este studentă! Fiecare va fi la casa lui! Nu am gând de însurătoare, în niciun caz! O ză vizitez copilul în weekend-uri și așa mai departe! (…) E fată, o s-o cheme Letiția! Discuția asta mă impresionează!”, a spus apoi Bendeac.

 

Citește și...