Cum s-au cunoscut Dani Oțil și Răzvan Simion. La început, nu au fost prieteni

Publicat: 18/05/2019 | 11:39

Un cuplu de prezentatori foarte apreciat de români, matinalii Dani Oțil și Răzvan Simion au împărțit multe împreună până să ajungă vedete. Ce nu știu mulți este că cei doi nu au fost prieteni la începuturile lor în această breaslă. 

Toată lumea știe peripețiile prin care au trecut Dani Oțil și Răzvan Simion în timpul anilor de emisie pe care îi au împreună. Însă nu mulți știu că cei doi nu au fost prieteni încă de la început.

Într-o biografie urcată pe internet de către o persoană rămas anonimă este explicată prietenia lui Oțil cu Simion.

Împreună cu trei băieți (n.r. Dani Oțil) a construit o rețea de radio, “Național FM”, cu 30 de stații în București și cele mai importante orașe din țară. A început să lucreze completând caiete întregi cu ce vedea la tv și ce auzea la radio. Anunța fiecare oră la un microfon legat de pick-up-ul transformat ad hoc în stație.

Apoi dadea niste melodii de pe singurele doua casete pe care le avea cu Michael Jackson si Blue System. In 1995 a ajuns la radio, unde facea emisiuni cu tineri, pentru tineri, despre tineri. Dupa primele luni a venit si Razvan, care pana atunci facuse stagiatura la o televiziune locala. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timisoara, National FM, National tv, si a ajuns la Antena 1 unde lucreaza in prezent.

Televiziunea inseamna satisfactii pe care nu ti le adduce nicio alta meserie, iar cel mai greu este sa fii constant. Sa faci o meserie din asta inseamna sa rezisti cati ani. Pe langa televiziune, Dani este pasionat si de sport, in special de hard enduro, unde anul trecut a avut un rezultat bun, peste asteptari asa cum spune si el, reusind sa se claseze pe locul 8, la categoria Hobby Team”, se arată în această biografie.

Citește și...