Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la botezul fetiței Gabrielei Cristea! Ea și soțul ei s-au asortat

Autor: Angie Voicu
Publicat: 15/04/2018 | 11:02

Oana Roman și Marius Elisei au fost printre primii invitați care au ajuns la petrecerea de după botezul fetiței Gabriela Cristea. Evenimentul a avut loc sâmbătă (14 aprilie), la un local din Capitală. Cei doi soți s-au asortat din cap până-n picioare! 

La botezul fetiței Gabrielei Cristea, Oana Roman a ales să poarte o rochiță midi, lejeră, de culoare mov-pastel, cu aplicații din paiete în zona bustului. Vedeta a optat pentru sandale cu platformă, într-o nuanță puternică de roz-magenta și o geantă plic de aceeași culoare. Oana a ales o coafură simplă și bijuterii discrete.

Soțul Oanei Roman, Marius Elisei, a optat pentru o cămașă în aceeași culoare mov-pastel, pantaloni de stofă, iar în picioare a avut o pereche de mocasini.

Fetița Gabrielei Cristea a avut două perechi de nași

Zi emoţionantă, sâmbătă, pentru Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda. Cei doi și-au creștinat fetița, în vârstă de aproape opt luni. Slujba religioasă de creștinare a avut loc la o bisericuță din apropierea casei lor din zona Corbeanca.

Micuţa a avut două perechi de naşi, soţii Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dar şi  sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic. Apoi, alaiul de petrecăreţi s-a mutat la un local de fițe din Pipera.

 

Citește și...