Cum se îmbracă Elena Udrea pe străzile din Costa Rica! Toți bărbații întorc capul după ea

Publicat: 10/05/2019 | 12:02
Cum se îmbracă Elena Udrea pe străzile din Costa Rica! Toți bărbații întorc capul după ea

Elena Udrea se bucură de o viață însorită în Costa Rica, alături de iubitul și fetița ei. Condamnarea pe care a primit-o în România nu pare să-i umbrească fericirea, iar la fiecare ieșire în oraș are grijă să imortalizeze momentul și să arate asta tuturor. 

Adrian Alexandrov a făcut eforturi pentru a fi alături de Elena Udrea în tot timpul petrecut în închisoare ajutând-o să treacă peste probleme, iar un motiv în plus a fost și micuța lor. De altfel, fericiți pentru că se pot bucura de viață împreună, la fiecare ieșire se pozează și postează pe rețelele de socializare.

Detaliul care a atras atenția în cea mai recentă poză este rochița super sexy pe care Elena Udrea a ales s-o poarte, albă, decoltată și foarte scurtă.

Udrea a declarat în nenumărate rânduri cât este de fericită de când a devenit mamă.

În ciuda tuturor prezicerilor, cum că va fi băiat, atunci am știut că va fi față. În plus, e și numele mamei mele, care este în culmea fericirii că va deveni bunică, în sfârșit. Deja îi cumpără rochițe și pantofiori. Eva a venit ulterior, ca o revelație. Se și potrivește cu cel de familie, pentru că va purta numele tatălui ei. Eva Maria are o rezonanță biblică puternică, ceea ce cred din nou că nu este întâmplător”, a povestit fostul ministru al Turismului.

Citește și...