Cum se înțeleg fiica și iubitul Andreei Marin: ”Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi”

Publicat: 18/06/2019 | 19:49

De o bună bucată de vreme, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste de dragoste. Iubitul vedetei a cunoscut-o deja pe Violeta, iar Andreea Marin a mărturisit cum se înțeleg iubitul și fiica ei.

Andreea Marin a trecut prin trei divorţuri, însă acest lucru nu a speriat-o. După ultima separare, fosta “Zână a Surprizelor” a început o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi se iubesc necondiționat, iar relația lor merge ca pe roate. De altfel, iubitul Andreei Marin se înțelege de minune și cu Violeta, fiica vedetei. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN ȘI IUBITUL CONSUL ȘI-AU ”NEGOCIAT” CĂSĂTORIA?!)

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit”, a spus Andreea Marin pentru Viva!

Andreea Marin, despre relația cu Ionuț Brâncoveanu: “A meritat așteptarea!”

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu au făcut sacrificii pentru a-și menține relația. Timp de doi ani au făcut naveta pentru a se vedea, întrucât, la acea vreme, bărbatul locuia în Africa. Dar, de ceva timp, iubitul consul al vedetei stă mai mult în România. Iar lucrurile între ei merg perfect. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN A SPUS CE DIETĂ FOLOSEȘTE CA SĂ AIBĂ UN TRUP DE ZEIȚĂ LA 44 DE ANI)

“Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în luna martie, Andreea Marin.

Citește și...