Cum și-a început Ana Baniciu cariera: ”Mi se spunea să vin cu tata!” Dezvăluiri emoționante

Publicat: 29/05/2019 | 08:29

Ana Baniciu a povestit cum a fost începutul ei în lumea artistică. Frumoasa cântăreață a făcut pasul și spre cinematografie, deebutând cu filmul românesc regizat de Iura Luncaşu, „Faci sau taci!”. O interpretează pe Claudia, o luptătoare din cadrul forţelor speciale.

„Lumea judecă munca mea. Am pus cărămizile carierei mele pe spinarea mea, nu a tatălui meu. Tata e super rușinos și nu s-a dus să vorbească pentru mine. Când eram la început oamenii se legau de numele lui pentru a mă invita undeva. Dacă voiam să ajung undeva, mi se spunea să vin cu tata. I-am explicat și lui că aș vrea să fac o separare. Am cariera mea care e separata de a lui”, a spus Ana Baniciu la Antena 1.

În urmă cu un an, Ana Baniciu  a participat la reality show-ul „Asia Express” și  l-a câştigat, împreună cu Raluka.

Ana și Raluka au câștigat Asia Express, dar banii s-au dus!

Ana Baniciu și Raluka, câștigătoarele Asia Express, au fost mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Însă, la un an de la câștigarea marelui premiu, cele două au rămas fără niciun ban.

Ana Baniciu și Raluka au câștigat marele premiu de 30.000 de euro de la ”Asia Express”. Cele două artiste au fost extrem de fericite la vremea respectivă și deja se gândeau cum să cheltuiască bănuții. Ei bine, la un an de la experiența ”Asia Express”, Ana Baniciu și Raluka au cheltuit toată suma câștigată.

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka la Antena Stars.

 

Citește și...