Cumpănașu, mesaj zguduitor pe Facebook: ”Alexandra împlinește duminică 16 ani!” A chemat lumea la miting

Publicat: 12/09/2019 | 21:20
Cumpănașu, mesaj zguduitor pe Facebook: ”Alexandra împlinește duminică 16 ani!” A chemat lumea la miting

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă și care ar fi fost și ucisă de monstrul din Caracal, a chemat oamenii la miting duminică. Asta pentru că, așa cum a precizat Cumpănașu, Alexandra împlinește în acea zi 16 ani.

”Alexandra împlinește duminică 16 ani!! Curajul ei trebuie să ne unească și să ne adune duminică, la ora 18:00, în fața Ministerului de Interne pentru lupta pentru DREPTUL LA VIAȚĂ al copiilor noștri, părinților, iubitelor, oricărui om. Este momentul să le spunem STOP celor care nu ne protejează familiile! Vă așteptăm cu copiii, bunicii, intreaga familie. Fără slogane politice, pașnic, dar CLAR că nu mai acceptăm indolența autoritățilot. Alexandra trebuie să știe că o iubim și suntem alături de ea”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina de socializare.

Au fost și comentarii, unii apreciază inițiativa, alții îl arată cu degetul pe Cumpănașu.

”La mulți ani, Alexandra! Doresc să fii în viață, să fii găsită și cei vinovați să plătească! Doamne ajută!”, ”Bravo, tot înainte!”, i-au răspuns internauții.

”Hmm… Minting pentru creșterea în sondaje, poate :))) Păcat că vă folosiți de o tragedie… PĂCAT 🙁 Și ce este și mai rău, (înfloritor pentru dvs) sunt oamenii simpli, care se agață de, cică, „loialitatea” dvs… Până la cazul „Alexandra”, cine era „Cumpănașu”? Chiar și AZI, întreb, cine este Cumpănașu?”, a fost un comentariu care a dezaprobat inițiativa lui Alexandru Cumpănașu.

Citește și...