Curs valutar 1 mai 2020. Nu e nicio eroare: Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 01/05/2020 | 08:19
Curs valutar 1 mai 2020. Nu e nicio eroare: Câți lei costă azi 1 euro

Banca Națională a României a oferit informații cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 1 mai. Euro crește din nou spre deosebire de ziua precedentă și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american. Pe de altă parte, lira sterlină este în scădere.

Banca Națională a României a făcut precizări în timp real cu privire la valoarea monedelor de astăzi, potrivit cursului valutar interbancar. Euro și dolarul american cresc din nou, în timp ce lira sterlină este în scădere față de ziua precedentă.

Curs interbancar euro

Euro este iarăși în creștere! Potrivit cursului valutar interbancar, moneda europeană are o valoare mai mare decât cea înregistrată ieri.

1 euro = 4.8407 lei

Curs interbancar dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este în creștere. Moneda înregistrează o valoare mai mare, după cum a informat Banca Națională a României, prin intermediul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.4224 lei

Curs interbancar liră sterlină

Spre deosebire de un euro și de dolarul american, lira sterlină este în scădere. Azi, potrivit cursului valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea din ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.5568 lei

Citește și...