Curs valutar BNR 11 februarie 2020. Din păcate, e adevărat. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 11/02/2020 | 07:57
Curs valutar BNR 11 februarie 2020. Din păcate, e adevărat. Câți lei costă azi 1 euro

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață arată că euro este din nou în creștere și înregistrează valori mult mai mari față de ziua precedentă. Același lucru se întâmplă și în cazul dolarului american, dar și în cazul lirei sterline, după cum anunță Banca Națională a României. 

UPDATE 13:08 – La ora 13, cursul valutar a fost actualizat. Astfel, monedele au următoarea valoare astăzi, 11 februarie:

1 euro = 4.7696 lei

1 dolar american = 4.3692 lei

1 liră sterlină = 5.6458 lei

Banca Națională a României a oferit detalii de ulrimă oră cu privire la cursul de referință al monedelor de astăzi, 11 februarie 2020. Potrivit cursului interbancar afișat în această dimineață, euro este din nou în creștere și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline.

Specialiștii susțin că românii care au rate și chirii în euro sunt complet dezamăgiți! Euro este din nou în creștere și se menține pe această traiectorie și în zilele următoare, după cum mai anunță aceștia. Mai mult, lira sterlină și dolarul american sunt tot în creștere, după cum mai anunță cursul interbancar afișat în această dimineață. Haideți să vedem care este valoarea monedelor, astăzi, 11 februarie.

Curs BNR Euro

Cursul interbancar afișat în această dimineață le-a dat mari bătăi de cap românilor cu rate și chirii în euro. Valoarea monedei a crescut față de ziua precedentă, iar specialiștii sunt de părere că la fel se va întâmpla și în zilele următoare.
1 euro = 4.7661 lei

Curs BNR dolar

Dolarul american se află în aceeași situație. Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață informează că moneda este și ea în creștere, față de ziua de luni, 10 februarie.

1 dolar american = 4.3682 lei

Curs BNR Liră sterlină

Lira sterlină se menține și ea pe pantă crescătoare! Banca Națională a României a informat, în această dimineață, faptul că moneda este în creștere și înregistrează valori mai mari față de ziua precedentă. Cu toate acestea, creșterea nu este una foarte mare, anunță cursul interbancar.

1 liră sterlină = 5.6424 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.

Citește și...