Curs valutar BNR 12 februarie 2020. Românii au crezut că nu văd bine! Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 12/02/2020 | 07:45
Curs valutar BNR 12 februarie 2020. Românii au crezut că nu văd bine! Câți lei costă azi 1 euro

Cursul interbancar afișat în această dimineță a oferit informații cu privire la valorea pe care o înregistrează monedele. Din păcate pentru români, euro este tot în creștere și la fel se întâmplă și cu celelalte 2 monede importante: dolarul american și lira sterlină. 

UPDATE 13:07 – Cursul valutar de azi, 12 februarie a fost actualizat în urmă cu doar câteva minute. Deși informațiile de dimineață plasau euro și dolarul american în creștere, valoarea fixă a monedelor arată contrariul. Doar lira sterlină este astăzi în creștere.

1 euro = 4.7662 lei

1 dolar american = 4.3661 lei

1 liră sterlină = 5.6680 lei

Banca Națională a României informează că euro este din nou în creștere, din păcate pentru toți românii cu rate la bancă și cu chirii de plată cu această monedă. La fel se întâmplă și în cazul dolarului american, care este și el tot în creștere și nici lira sterlină nu se lasă mai prejos! Astăzi, 12 februarie, moneda crește și ea și înregistrează valori mai mari decât cele afișate ieri.

Curs BNR Euro

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, prin cursul interbancar afișat în această dimineață, euro este din nou în creștere. Este a 3-a zi consecutivă în care moneda își mărește valoarea, după cum informează și cursul interbancar afișat în această dimineață.

1 euro = 4.7698 lei

Curs BNR dolar

Cursul interbancar afișat în această dimineață informează că și dolarul american este în aceeași situație. Moneda crește față de ziua precedentă, fiind, astfel, în a 3-a zi consecutivă în care înregistrează valori tot mai mari.

1 dolar american = 4.3710 lei

Curs BNR Liră sterlină

Lira sterlină este și ea în creștere. Banca Națională a României a informat, în această dimineață, prin intermediul cursului interbancar, valoarea unei lire sterline. Moneda este și ea în creștere, pentru a 3-a zi la rând.

1 liră sterlină = 5.6668 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.

Citește și...