Curs valutar BNR 16 ianuarie 2020. Din păcate, s-a întâmplat. Câți lei costă astăzi 1 euro și 1 dolar

Publicat: 16/01/2020 | 09:20
Curs valutar BNR 16 ianuarie 2020. Din păcate, s-a întâmplat. Câți lei costă astăzi 1 euro și 1 dolar

Banca Națională a României a transmis cursul de referință pentru astăzi, 16 ianuarie. Potrivit informațiilor, cursul interbancar oferă statistici despre valorile pe care le înregistrează monedele, în acest moment.

Curs BNR Euro

Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar, un euro scade astăzi și înregistrează o valoare mai mică. Deși în această dimineață era în creștere, potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar, cursul actualizat la ora 13:00 arată că moneda europeană a scăzut. Un euro valorează mai puțin decât ieri, 15 ianuarie, iar specialiștii sunt de părere că în perioada următoare se va afla într-o situație oscilantă.

1 euro = 4.7795  lei

Curs BNR Dolar

Banca Națională a României a oferit informații și despre cursul de referință al dolarului. Astăzi, 16 ianuarie, dolarul american scade și el cu 0.0101 lei și înregistrează o valoare mai mică decât pe 15 ianuarie. Specialiștii anunță, totuși, că în zilele următoare este posibil să înregistreze din nou scăderi.

1 dolar = 4.2831 lei

Curs BNR Liră sterlină

Banca Națională a României a transmis și cursul de referință al zilei de astăzi pentru lira sterlină. Potrivit statisticilor actuale și actualizate, lira sterlină crește și înregistrează o valoare mai mare față de ziua precendetă.

o liră sterlină = 5.5920 lei

Specialiștii informează că gramul de aur este în scădere astăzi, 16 ianuarie și valorează, potrivit cursului valutar actualizat, 214.1137 lei.

Cancan.ro vă oferă zilnic detalii despre valoarea pe care o înregistrează monedele. Rămâneți pe cancan.ro pentru informații reale despre toate monedele, în fiecare zi!

Citește și...