Curs valutar BNR 18 mai 2020. Din păcate, nu e o eroare. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 18/05/2020 | 08:11
Curs valutar BNR 18 mai 2020. Din păcate, nu e o eroare. Câți lei costă azi 1 euro

Veste proastă pentru toți românii, în prima zi din această săptămână! Euro este din nou în creștere, spre deosebire de zilele trecute. 

Banca Națională transmite că euro este din nou în creștere, față de zilele precedente. Potrivit informațiilor din cadrul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda europeană înregistrează o valoare cu mult mai mare față de săptămâna trecută. Tot în creștere se plasează și lira sterlină, iar dolarul american este în scădere.

Curs valutar BNR 18 mai 2020. Din păcate, nu e o eroare. Câți lei costă azi 1 euro

UPDATE 13:14 – După actualizarea cursului valutar, monedele au următoarele valori:

1 euro = 4.8392 lei

1 dolar american = 4.4783 lei

1 liră sterlină = 5.4272 lei

Curs BNR euro

Moneda europeană crește din nou, din păcate pentru românii cu rate și chirii plătite în euro. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar, un euro înregistrează o valoare mult mai mare decât cea de la finalul săptămânii trecute.

1 euro = 4.8404 lei

CITEȘTE ȘI – ANUNȚUL PE CARE ÎI AȘTEPTAU TOȚI ROMÂNII! VACANŢELE DIN ÎN EUROPA SE VOR RELUA ÎN IULIE. CARE SUNT DESTINAȚIILE SALVATE

Curs BNR dolar american

Dacă euro se plasează în creștere la începutul acestei săptămâni, nu la fel se întâmplă și în cazul dolarului american. Moneda intrnațională se află în scădere și înregistrează o valoare vizibil mai mică decât cea de vineri.

1 dolar american = 4.4742 lei

NU RATA – S-A ALES CU DOSAR PENAL DUPĂ CE A PĂSTRAT UN PORTOFEL CU APROAPE 2.000 DE EURO, PE CARE L-A GĂSIT ÎNTR-UN PECO

Curs BNR liră sterlină

Banca Națională a României a oferit informații și cu privire la valoarea pe care o înregistrează o liră sterlină. Moneda este, la fel ca euro, în creștere. Cu toate acestea, valorile monedelor de circulație internațională se poate modifica până la ora 13:00, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile fixe ale monedelor de astăzi, 18 mai.

1 liră sterlină = 5.4131 lei

Citește și...