Curs valutar BNR 19 februarie 2020. Surpriză pentru toți românii. Cât costă azi 1 euro

Publicat: 19/02/2020 | 07:52
Curs valutar BNR 19 februarie 2020. Surpriză pentru toți românii. Cât costă azi 1 euro

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la cursul valutar de astăzi, 19 februarie. Spre deosebire de ziua de ieri, euro este în scădere și a mai pierdut din valoare, spre bucuria tuturor românilor cu rate și chirii în euro. Pe de altă parte, cursul valutar interbancar din această dimineață plasează dolarul american și lira sterlină pe pantă crescătoare. 

Cursul valutar interbancar afișat în aceatsă dimineață a oferit informații în timp real despre valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 19 februarie. Euro este în scădere față de ziua de ieri, când înregistra 4.7800 lei la actualizarea cursului, de la ora 13. Pe de altă parte, specialiștii plasează dolarul american și lira sterlină în creștere, iar monedele înregistrează, așadar, valori mai mari decât ieri, 18 februarie.

UPDATE 13:03 – Cursul valutar a fost actualizat. Din păcate pentru toți românii, euro crește și înregistrează o valoarea mai mare decât cea prezentată în această dimineață, în cursul valutar interbancar. La fel se întâmplă și în cazul lirei sterline și a dolarului american, după cum informează specialiștii. Monedele au astăzi, 19 februarie, următoarele valori:

1 euro = 4.7800 lei

1 dolar american = 4.4131 lei

1 liră sterlină = 5.7511 lei

Curs BNR euro

Este o zi fericită pentru toți românii! Spre deosebire de ieri, 18 februarie, euro este în scădere, dar valoarea monedei s-ar putea modifica la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și se vor expune valorile finale ale monedelor.

1 euro = 4.7768 lei

Curs BNR dolar

Dolarul american este în creștere față de ziua de ieri, după cum informează Banca Națională a României. Cursul valutar interbancar îl plasează pe acesta cu o valoare mai mare decât cea înregistrată ieri, 18 februarie.

1 dolar american = 4.4248 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este și ea în creștere față de ziua de ieri. Cursul valutar interbancar informează că moneda ar putea atinge din nou un prag istoric. Valoarea acesteia s-ar putea modifica, totuși, la actualizarea finală a cursului valutar, de la ora 13.

1 liră sterlină = 5.7522 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.

Citește și...