Curs valutar BNR 21 ianuarie 2020. Veste proastă pentru români. Câți lei costă 1 euro astăzi

Publicat: 21/01/2020 | 08:23
Curs valutar BNR 21 ianuarie 2020. Veste proastă pentru români. Câți lei costă 1 euro astăzi

Banca Națională a României a oferit ultimele informații cu privire la valoarea pe care o au astăzi, 21 ianuarie, monedele. Potrivit datelor afișate de cursul interbancar în această dimineață, monedele au suferit modificări si, spre deosebire de ziua de ieri, atât euro și dolarul, cât și lira sterlină, sunt în creștere. 

Cursul valutar interbancar afișat în aceatsă dimineață informează că euro, dolarul american și lira sterlină sunt în creștere față de ziua precedentă. Deci, toate monedele menționate înregistrează azi o valoare mai mare decât ieri, 20 ianuarie.

Curs valutar interbancar

UPDATE 13:31

Potrivit informațiilor oferite de cursbnr.ro, valoarea finală a unui euro este de 4.7790 lei.

Deși la prima oră a dimineții specialiștii anunțau că dolarul american este și el în creștere, după actualizarea cursului valutar, moneda înregistrează o valoare mai mică: 4.3042 lei.

Lira sterlină se menține pe poziție și azi, 21 ianuarie, valorează 5.6108 lei.

Curs BNR Euro

Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, un euro valorează mult mai mult decât ieri. Banca Națională a României a oferit informații provizorii, căci la ora 13:00 se vor afișa valorile fixe ale mondelor, azi, 21 ianuarie.

1 euro = 4.7784 lei

Curs BNR Dolar

Banca Națională a României informează că dolarul american se află în aceeași situație astăzi, 21 ianuarie. Valoarea monedei a crescut față de zilele precedente.

1 dolar american = 4.3061 lei

Curs BNR Liră sterlină

Nici lira sterlină nu se lasă mai prejos, căci și aceasta înregistrează azi, 21 ianuarie, o valoare mai mare decât cea avută ieri. Cursul interbancar afișat în aceatsă dimineață arată că lira a depășit valoarea de 5,6 lei.

1 liră sterlină = 5.6041 lei.

Cancan.ro vă oferă informații în fiecare zi, legate de cursul valutar. Valoarea fixă a mondelor se va stabili la ora 13:00, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

Citește și...