Curs valutar BNR 6 martie 2020. Nu este o eroare! Cât a ajuns azi să coste 1 euro

Publicat: 06/03/2020 | 07:25
Curs valutar BNR 6 martie 2020. Nu este o eroare! Cât a ajuns azi să coste 1 euro

Banca Națională a României a transmis, prin intermediul cursului valutar afișat în această dimineață, valorile tuturor monedelor. Euro se află din nou în pantă crescătoare și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline. 

UPDATE 13:05 – După actualizarea cursului valutar, monedele au următoarele valori:

1 euro = 4.8110 lei

1 dolar american = 4.2534 lei

1 liră sterlină = 5.5299 lei

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro este din nou în creștere, din păcate pentru toți românii cu credite și chirii plătite în această monedă. Specialiștii sunt de părere că euro va fi în continuă creștere și îhn zilele ce urmează.

În ceea ce privește dolarul american și lira sterlină, monedele sunt și ele în creștere și, spre deosebire de ziua precedentă, înregistrează valori mai mari astăzi, 6 martie.

Curs BNR euro

Euro continuă să crească! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valuatr interbancar, moneda înregistrează din nou o valoare peste 4,8 lei. Până la finalul acestui an, specialiștii sunt de părere că moneda va ajunge până la 5 lei.

1 euro = 4.8099 lei

Curs BNR dolar american

Dolarul american este și el în creștere! Banca Națională a României a transmis informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează, una mai mare, de altfel, decât cea de ieri.

1 dolar american = 4.2815 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este în creștere și înregistrează azi, 6 martie, o valoare mai mare decât ieri, 5 martie. Cu toate acestea, lucrurile se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.5478 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.

Citește și...