Curs valutar BNR,17 ianuarie 2020. Nu e o eroare! Câți lei costă astăzi 1 euro

Publicat: 17/01/2020 | 09:06
Curs valutar BNR,17 ianuarie 2020. Nu e o eroare! Câți lei costă astăzi 1 euro

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la valoarea pe care o au monedele astăzi, 17 ianuarie. Euro, dolarul american și lira sterlină înregistrează valori diferite față de ziua precedentă, iar situația este următoarea: euro scade, dolarul american crește, iar lira sterlină se apropie de o nouă cifră istorică, anunță specialiștii!

Curs BNR Euro

Banca Națională a României oferă informații în timp real referitoare la valoarea pe care o înregistrează astăzi, 17 ianuarie, un euro. Potrivit cursului interbancar, spre deosebire de ieri, moneda are o valoare mai mică și este într-o continuă scădere. Deși specialiștii anunțau că un euro se apropie de un prag istoric de 4,8 lei, situația este cu totul alta.

1 euro = 4.7792 lei

Curs BNR Dolar

Dolarul american cunoaște astăzi o valoare mai mare decât cea pe care a înregistrat-o ieri. Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar lansat în această dimineață că dolarul se apropie de pragul de 4,3 lei.

1 dolar = 4.2976 lei

Curs BNR Liră sterlină

Dintre toate monedele, lira sterlină crește cel mai mult față de ziua de ieri. Potrivit cursului interbancar, moneda are o valoare cu mult mai mare față de cea înregistrată pe 16 ianuarie.

o liră sterlină = 5.6074 lei

Cancan.ro vă oferă, în fiecare zi, date exacte cu privire la cursul valutar!

Citește și...