Horia Brenciu a făcut anunțul despre plecarea de la Antena 1: „Mă descurc și fără televiziune”

Publicat: 17/03/2019 | 13:38

Horia Brenciu este vedeta perfectă. Carismatic, talentat cu asupra de măsură, având tot timpul cuvintele la purtător și showul în sânge, Horia are puterea de a recunoaște că televiziunea nu înseamnă totul pentru el. Afirmă că se poate descurca, foarte bine, și fără aparițiile pe micul ecran.

Declarația lui Horia Brenciu survine în contextul în care existat zvonuri conform cărora show-ul ”X-Factor” va fi scos din grila de programe a Antenei 1. Totuși, oficiali ai postului au dezmințit respectivele zvonuri.

La rândul său, Horia Brenciu spune că a învățat din viață să lase zvonurile să curgă. Numai transformarea în realitate, afirmă artistul, este importantă.

„Din zvonurile astea, din viaţa publică avută din 93 până astăzi, am învăţat un singur lucru. Să las zvonurile să curgă, dar ceea ce eu fac, la ce mă gândesc eu, să fie practic, să se transforme în realitate. De la musical-urile în care joc, până la piesele pe care le fac, ele sunt ceva real, ceva palpabil. Zvonurile îşi fac şi ele meseria, creează tensiune sau nu”. 

Horia Brenciu poate trăi și fără televiziune

Citește și: SOȚIA LUI HORIA BRENCIU, ÎN CULMEA DISPERĂRII: ”L-AM PIERDUT AZI…”

Horia Brenciu: ”Mă lupt în fiecare zi să îmi fac o orchestră mai bună”

Un Horia Brenciu fără televiziune nu ar fi o utopie, declară artistul. Cu atât mai mult cu cât este îngrenat în foarte multe proiecte muzicale.

”Ce se va întâmpla cu mine nu ştiu, dar am învăţat să mă descurc, pentru că asta m-a învăţat şi viaţa, să mă descurc şi fără televiziune. Pentru că dacă iubeşti televiziunea, şi ea nu te iubeşte pe tine, atunci eşti părăsit undeva. Mă bucur că sunt zvonuri potrivit cărora aş putea avea o altă emisiune, eu nu le cunosc. Ceea ce aş vrea eu să spun este că mă lupt în fiecare zi să îmi fac o orchestră mai bună, concerte mai bune, să fiu mai bun oriunde sunt cerut, chiar dacă se numeşte acel lucru concert, musical, film sau emisiune TV. Cred că este un teritoriu care acum încă se descoperă şi vizavi de film, şi de musical. Aş vrea să văd şi să se producă mai multe filme româneşti”, a declarat Horia Brenciu pentru click.ro. 

Citește și...