Cutremur la Kanal D! Cosmin Cernat a fost concediat. Care este motivul

Publicat: 21/01/2020 | 10:09

“Cutremur” puternic în marea familie de la Kanal D! Șefii postului de televiziune l-au concediat pe Cosmin Cernat și, odată cu această informație surprinzătoare, s-a aflat și motivul pentru care s-a luat această decizie. Totul s-a întâmplat în timp ce fanii de la “Exatlon” așteptau un răspuns în legătură cu sezonul patru al emisiunii-fenomen.

Citește și: A slăbit enorm! Cum arată acum Diana Belbiță, la 2 ani după ce a participat la Exatlon România de la Kanal D

Cosmin Cernat, concediat de oficialii de la Kanal D

În vârstă de 44  de ani, Cosmin Cernat a fost concediat de șefii de la Kanal D după ce a moderat aici show-ul “Exatlon” vreme de trei sezoane. Surse din anturajul prezentatorului au dezvăluit că acesta a avut un salariu pe măsura sacrificiilor făcute pentru emisiunea filmată în Republica Dominicană, relatează publicația CIAO.RO.

Primul sezon al show-ului a făcut istorie cu audiențele-record înregistrate, însă, în timpul celui de-al doilea și al treilea sezon, “Exatlon România” și-a pierdut din numărul uriaș de fani. Una dintre explicații ar putea fi că participanții nu au mai avut așa mare notorietate. Dacă până zilele trecute s-a spus că nu se luase o decizie finală în legătură cu sezonul cu numărul patru al show-ului de la Kanal D, acum se știe clar că discuțiile în acest sens nici măcar nu au existat, iar postul de prezentator al lui Cosmin Cernat în TV a rămas incert, conform ciao.ro.

Citește și: Baschetbalistul Adrian Blidaru a devenit tătic în secret! Ce nume a ales fostul concurent de la Exatlon pentru bebeluș

Mai mult, câțiva dintre apropiații cunoscutului prezentator au dezvăluit pentru ciao.ro că patronii turci de la Kanal D l-au pus pe liber și nu au mai luat în calcul nici măcar să-i ofere un alt proiect de televiziune.

Cosmin Cernat, carieră în lumea presei de 26 de ani

Cosmin Cernat (n.: 12 septembrie 1975, București) și-a făcut debutul în presa sportivă în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. El s-a mutat la TVR în 1997, iar din 2007 a început să lucreze pentru Kanal D. A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor Fluier de start și Fluier final.

De-a lungul timpului a prezentat emisiunile: “Ploaia de stele”, “Spune-mi prețul”, Stele de 5 stele” și “Șatră”. De asemenea, cunoscutul moderator TV a fost comentator de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă. În trecut, el a comentat Jocurile Olimpice la șapte ediții consecutive. În 2010, Cosmin Cenat a plecat de la Kanal D la redacția de Sport a TVR, unde a prezentat Studiourile UEFA Champions League, meciurile echipei naționale de fotbal și transmisiunile sportive speciale.