Cutremurător! A murit șoferul de autobuz care a fost băgat în comă de un grup de pasageri pentru că au refuzat să poarte măști

Publicat: 12/07/2020 | 09:58

Tragedie în Franța. Șoferul care a fost bătut cu bestialitate de un grup de pasageri, care au refuzat să plătească bilete și să poarte măști de protecție, a murit după ce a intrat în comă cerebrală. Mii de oamenii au ieșit în stradă pentru a-l comemora în ziua înmormântării.

Șoferul de 55 de ani a fost atacat la începutul lunii iulie, într-o stație de autobuz din orașul Bayonne (sud-vestul Franței). Bărbatul care avea să devină o victimă a refuzat să permită unui grup să urce în autobuz fără bilete și măști de protecție, iar din această cauză respectivii indivizi au început o bătaie soră cu moartea.

CITEȘTE ȘI: Un medic român avertizează populația și autoritățile: „Al doilea vârf va fi depășit în două săptămâni” Ce spune despre starea de urgență

Șoferul a intrat în coma cerebrală din cauza loviturilor puternice cu pumnii în zona capului. El fost transportat la spital, însă medicii l-au declarat în moarte cerebrală.

Familia a decis să-l deconecteze de la aparate

„Am decis să-l deconectăm de la aparate, iar medicii ne-au liniștit că este cea mai potrivită decizie în această situație”, a declarat fiica victimei.

Familia șoferului a organizat miercuri un marș în memoria sa, plecând de la stația de autobuz unde a avut loc asaltul, la care au participat mii de oameni.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cele mai mistere ale lumii, elucidat după 61 de ani. Cum au sfârșit, de fapt, schiorii din Pasul Diatlov. VIDEO

În urma acestui incident, șoferii de autobuz din oraș vor fi însoțiți pe traseu de agenți de securitate pentru a preveni, pe viitor, astfel de incidente.

Cei patru agresori sunt cercetați de poliție pentru omor. Deşi numele lor nu au fost date publicităţii, se pare că aceştia sunt de origine maghrebiană.

CITEȘTE ȘI: Bilanț sumbru în Europa privind numărul persoanelor care au contractat COVID-19. Noile statistici din SUA despre pandemie sunt cutremurătoare