Cutremurător! Ce mesaj a postat mama celor doi fraţi morţi în Dolj cu doar câteva zile înainte de tragedie

Publicat: 29/05/2017 | 18:59

Gabriela şi Florin Radu şi-au pierdut viaţa într-un accident groaznic produs duminică în judeţul Dolj. Cei doi fraţi, care locuiau în Balş, mergeau înspre Craiova, acolo unde erau studenţi.

Însă este cu adevărat cutremurător ce mesaj a postat mama celor doi fraţi cu doar câteva zile înainte de tragedie. Florin tocmai îşi cumpărase maşina şi era foarte mândru de achiziţie.

Mai multe fotografii cu automobilul au fost postate de tânăr pe Facebook, moment în care mama sa a reacţionat după ce a fost întrebată dacă îi place maşina. „Da, cum să nu? Să ai grijă”, a fost răspunsul femeii.

Pe Facebook au apărut mesaje emoţionante pentru Gabriela şi Florin, care şi-au pierdut viaţa.

„Doi copii frumoşi, fraţi, morţi azi în accidentul de la Pieleşti: Radu Florin şi Radu Gabriela. Băiatul, coleg de facultate cu fetiţa mea, venea de la Balş la Craiova că avea examen mâine. Lacrimi şi flori pentru sufletele lor tinere şi curate. Mama lor este plecată din ţară la muncă”, a scris o doamnă care îi cunoştea pe cei doi tineri.

„Dumnezeu să-i odihnească în pace! Păcat de tinereţea lor! O lumânare şi multe flori pentru sufletele lor tinere!”, a scris o altă persoană. „Tragedie fără margini. Bunul Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace. Ce pot să spun? Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul părinţilor”, a comentat altcineva.

Citește și...