Acasă » Vedete » Cutremurător! Ce ultimatum a primit Maria Macsim Nicoară de la soțul ei înainte să ajungă în comă la spital! Anchetatorii au confirmat violențele la care era supusă de Codrin Nicoară

Cutremurător! Ce ultimatum a primit Maria Macsim Nicoară de la soțul ei înainte să ajungă în comă la spital! Anchetatorii au confirmat violențele la care era supusă de Codrin Nicoară

De: Alice Zotta 02/06/2020 | 10:59

S-au aflat noi informații cutremurătoare în cazul solistei de la Opera Națională Română Iași. Una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară a dezvăluit sub protecția anonimatului ce ultimatum a primit aceasta de la soțul ei înainte să ajungă în comă la spital. S-a scurs aproape o lună de când mezzosoprana a stat la Terapie Intensivă și s-a luptat să trăiască împreună cu ajutorul medicilor, iar anchetatorii au confirmat violențele la care era supusă de Codrin Nicoară, un pianist cunoscut în Iași.

Citește și: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a trezit din comă. În ce stare se află acum

Ce ultimatum a primit Maria Macsim Nicoară de la soțul ei înainte să ajungă în comă la spital

Părinții și alte rude de-ale mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au mărturisit într-un interviu oferit de curând că toate economiile ei s-au dus către vila în care locuia împreună cu soțul ei, Codrin Nicoară, în Aroneanu. Pe lângă bani, ea a investit și sentimente… își dorea enorm să aibă o casă în care să trăiască fericită. Din păcate, fericirea sa a fost de scurtă durată alături de pianistul care este mai tânăr decât ea cu 11 ani, iar relația lor s-a răcit și problemele se iscau foarte ușor. Mai mult familia ei a subliniat că soțul său, Codrin Nicoară, i-ar fi dat un ultimatum… un termen limită ca să părăsească locuința din Aroneanu: vara aceasta. Artista de la de la Opera Națională Română Iași nu voia să facă acest lucru și, cu inima frântă de suferință și greutățile prin care trecea alături de partenerul ei de viață, le-a povestit și colegilor despre asta.

“Ea se temea să o ia de la capăt, să renunțe la tot. Ea a făcut foarte multe lucruri în casă, din banii ei. A mai trecut o dată printr-o relație din care a plecat cu mâinile în buzunar. Nu voia să se întâmple asta din nou și de aceea a ținut să rămână lângă Nicoară”, a dezvăluit una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru jurnaliștii de la bzi.ro.

Nu rata: Maria Macsim Nicoară, traumatizată de soțul ei: “Certurile erau zilnice, ajunsese practic sursa lui de venit. Știa de amantă”. Ce i-a interzis Codrin Nicoară în mod categoric sopranei

Anchetatorii confirmă ipoteza că pianistul Codrin Nicoară a fost violent cu soția lui

Încă de când s-a aflat de drama prin care trece îndrăgita mezzosoprană au fost persoane care au susținută că aceasta era victimă a violenței domestice. De altfel acesta este doar unul dintre motivele pentru care anchetatorii încearcă să afle dacă soțul ei, Codrin Nicioară, a fost cel care a găsit-o pe Maria Macsim Nicoară căzută pe scări sau ar fi împins-o. În plus, ambulanța a fost chemată la aproape opt ore de la incidentul nefericit, iar solista avea dureri cumplite și chiar a vorbit cu partenerul ei în timp ce agoniza.

Aceeași colegă a vedetei a susținut că a  observat de multe ori semne de violență pe corpul Mariei Macsim Nicoară.În plus, mulți dintre apropiații mezzosopranei cred că nu a fost niciun accident în acea seară fatidică, însă, anchetatorii nu sunt la fel de convinși și încă adună probe. Surse din cadrul anchetei au declarat că au fost stabilite două episoade de violență între soți, dar nu s-a putut stabili dacă în seara “accidentului” a existat un asemenea episod, conform sursei citată mai sus.

“Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a mai declarat colega de la Opera Națională Română Iași a talentatei mezzosoprane, potrivit bzi.ro.

Trauma Mariei Macsim Nicoară pare mai degrabă desprinsă dintr-un film polițist. Un film polițist pe placul lui Codrin Nicoară, au susținut mai mulți apropiați care au spus că pianistul este pasionat de asemenea pelicule, de acțiune și de cărțile din aceeași categorie. Desigur, totul poate fi o simplă coincidență… sau poate că nu!

Află și: Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară a mințit în declarații! Ce amănunte le-au mai atras atenția anchetatorilor

Soprana Maria Macsim Nicoară are carieră splendidă, însă nu a avut noroc în dragoste

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară are 52 de ani și este doctor în muzică. Pe scenă Operei Naționale Române din Iași este solistă de aproape trei decenii. De-a lungul carierei, talentata soprană a participat la mai multe turnee în Europa și în Japonia.

Descoperă și: Primele imagini cu scara pe care Maria Macsim Nicoară a căzut! A fost deschis dosar pentru tentativă de omor, iar soțul sopranei și-a chemat avocatul

Înainte să devină soția lui Codrin Nicoară, metzzosoprana a mai fost căsătorită o dată. Primul mariaj a fost un eșec și, susțin apropiații ei, nici alături de cunoscutul pianist nu ar fi fost fericită. Cei doi se certau destul de puternic, iar în urma unor scandaluri, artista a fost bătută. Maria Macsim Nicoară le-ar fi mărturisit unor prietene că nu își dorește să mai trăiască alături de partenerul său de viață și că se teme să depună actele de divorț.

Pianistul Codrin Constantin Nicoară a absolvit cursurile Universității de Arte George Enescu și a fost exmatriculat de la doctorat de la UAGE, unde însă este profesor asociat. Eșecul l-ar fi marcat, cred unii dintre apropiații lui. Iar la Conservator, artistul este plătit cu ora.

“De şapte ani s-a chinuit să-şi ia doctoratul la Universitate (n.r.: UAGE). În urmă cu trei ani a fost dat afară, ca şi carte de muncă. Doctoratul său l-a ţinut aşa şapte ani. Nu s-a înţeles cu îndrumătorului, l-a schimbat, l-a schimbat şi pe următorul… Nu ştiu ce a fost zilele astea. Ştiu că el era extrem de ataşat de mama sa, şi din păcate, violent cu Maria”, a afirmat o altă prietenă apropiată a Mariei Macsim Nicoară, care și-a dorit și ea a vrut să-şi păstreze anonimatul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...