Maria Macsim Nicoară, traumatizată de soțul ei: “Certurile erau zilnice, ajunsese practic sursa lui de venit. Știa de amantă”. Ce i-a interzis Codrin Nicoară în mod categoric sopranei

Publicat: 25/05/2020 | 18:40
Maria Macsim Nicoară, traumatizată de soțul ei: “Certurile erau zilnice, ajunsese practic sursa lui de venit. Știa de amantă”. Ce i-a interzis Codrin Nicoară în mod categoric sopranei

Maria Macsim Nicoară era traumatizată de soțul ei, care o ținea din scurt, susțin apropiați ai cunoscutei familii din Iași. Unul dintre aceștia a dezvăluit ce i-a interzis Codrin Nicoară în mod categoric sopranei, iar altcineva a declarat, tot sub protecția anonimatului, că despre amantă nu știa doar aceasta, ci și familia ei.

Citește și: Cu lacrimi în ochi, rudele sopranei Maria Macsim Nicoară au primit vestea de la medici! Ce s-a întâmplat după aproape 2 săptămâni de comă

Maria Macsim Nicoară, traumatizată de soțul ei: “Certurile erau zilnice, ajunsese practic sursa lui de venit”

Cele mai noi declarații făcute de surse din anturajul celor doi soți scot la iveală noi informații din viața lor privată și nu numai. Familia Mariei Macsim Nicoară știa că între ea și soțul său există probleme mari. Ei certau des, iar mezzosoprana era de multe ori pusă în situații delicate. În ziua producerii accidentului, vedeta a mers în vizită la părinți, în zona Moara de Vânt. Audiată de anchetatori, familia mezzosopranei a declarat că aceasta a băut un pahar și jumătate de vin. Asta se întâmpla până în ora 18:30, când a plecat cu un microbuz către comuna Aroneanu. Înainte să ajungă la reședință, și-a vizitat o mătușă, care locuiește în aceeași comună cu părinții ei. Aici, solista nu a poposit prea mult și nu a mai consumat alcool.

Cu toate acestea, probele de sânge prelevate la spitalul de Neurochirurgie din Iași după aproape 10 ore din momentul în care aceasta a căzut pe scări au indicat o alcoolemie de 0,40 miligrame de alcool pur în sânge, ceea ce însemnă că în momentul în care a căzut pe scări avea o alcoolemie de peste 1 la mie. Conform specialiștilor ca să ajungă la această alcoolemie din mai puțin de două pahare de vin este practic împosibil. Pe de altă parte însă, Codrin Nicoară a lăsat de înțeles că soția lui a căzut pe scări pentru că ar fi consumat alcool. Adevărul este undeva la mijloc, având în vedere declarațiile familiei.

“Relația pe care o avea cu Codrin Nicoară, soțul ei, nu era deloc așa cum părea. Certurile erau la ordinea zilei, iar mezzosoprana ajunsese practic sursa de venit a bărbatului. Lunar încasa o sumă frumușică, de peste 10.000 de lei. Pentru Codrin Nicoară asta însemna foarte mult, practic era sursa lui de venit.

Nu cred că din mai puțin de două pahare de vin cineva poate să cadă pe scări, iar după atâtea ore să aibă o alcoolemie de 0,4. E greu. Nu știu ce s-a întâmplat în orele în care Maria a stat cu Codrin în casă”, a mărturisit o persoană extrem de apropiată familiei pentru jurnaliștii de la bzi.ro.

Descoperă și: Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară a mințit în declarații! Ce amănunte le-au mai atras atenția anchetatorilor

Mezzosoprana din Iași și familia ei știau despre relația extraconjugală a lui Codrin Nicoară

Relația amoroasă pe care pianistul Codrin Nicoară o avea cu o vânzătoare de la un magazin din localitatea Aroneanu era cunoscută atât de vedetă, cât și de familia ei. Amanta artistului se numără printre persoanele audiate de anchetatori în acest caz.

Află și: Rudele mezzosopranei Maria Nicoară, audiate în secret. Sora artistei: “Este normal să avem anumite semne de întrebare”

“Ei nu mai aveau relații de mult timp. El îi vorbea urât, o umilea… Nu mai ieșeau împreună nicăieri… Practic, ea mergea la muncă, iar când se întorcea acasă, trebuia să facă tot, de la cap la coadă. Toți știau de relația lui Codrin. Maria a vorbit cu familia despre asta. Voia să încheie tot cu el, dar nu a mai avut timp”, a declarat un apropiat al familiei Nicoară sub protecția anonimatului, potrivit sursei citată mai sus.

Nu rata: Înfiorător. Ce i-a spus Maria Macsim Nicoară soțului ei în cele aproape 8 ore de agonie! Motivul pentru care Codrin Nicoară nu a chemat ambulanța mai repede

Codrin Nicoară i-a interzis soției sale să rămână cu ai săi colegi după spectacole

După fiecare apariție pe scenă, în fața spectatorilor, Maria Macsim Nicoară pleca imediat acasă. Surse apropiate mezzosopranei și colegii acesteia susțin că soțul ei i-a interzis să stea cu ai săi colegi după spectacole și că o ținea din scurt.

“Maria nu rămânea niciodată după spectacol cu restul colegilor, așa cum se obișnuiește. Toți rămâneau, dar ea pleca… găsea diferite motive să plece acasă. Nu o lăsa”, a dezvăluit o sursă din anturajul cunoscutei mezzosoprane de la Opera Națională Română Iași, conform publicației bzi.ro.

Vezi și: Primele imagini cu scara pe care Maria Macsim Nicoară a căzut! A fost deschis dosar pentru tentativă de omor, iar soțul sopranei și-a chemat avocatul

Secretul rușinos al pianistului Codrin Nicoară! “Maria ştia să-şi acopere casa”

Pianistul Codrin Constantin Nicoară a absolvit cursurile Universității de Arte George Enescu și a fost exmatriculat de la doctorat de la UAGE, unde însă este profesor asociat. Eșecul l-ar fi marcat, cred unii dintre apropiații lui. Iar la Conservator, artistul este plătit cu ora.

“De şapte ani s-a chinuit să-şi ia doctoratul la Universitate (n.r.: UAGE). În urmă cu trei ani a fost dat afară, ca şi carte de muncă. Doctoratul său l-a ţinut aşa şapte ani. Nu s-a înţeles cu îndrumătorului, l-a schimbat, l-a schimbat şi pe următorul… Nu ştiu ce a fost zilele astea. Ştiu că el era extrem de ataşat de mama sa, şi din păcate, violent cu Maria”, a afirmat o altă prietenă apropiată a Mariei Macsim Nicoară, care și-a dorit și ea a vrut să-şi păstreze anonimatul.