Da, e chiar el! Cum arăta soțul Vulpiței de la Acces Direct, la 20 de ani. „Vedeta” Antenei 1 purta ochelari și…

Autor:
Publicat: 09/07/2020 | 14:08
Da, e chiar el! Cum arăta soțul Vulpiței de la Acces Direct, la 20 de ani. „Vedeta” Antenei 1 purta ochelari și…

Veronica și Viorel Stegaru ridică audiențele Antenei 1 de mai bine de 6 luni. De când au ajuns pe sticlă, cei doi soți din Blăgești s-au schimbat enorm la capitolul vestimentație și look, însă atitudinea a rămas aceeași. Dacă Vulpița era o fată banală înainte și până acum s-au văzut imagini cu ea, din copilărie, Viorel a fost surpriza emisiunii.

Un bun prieten de-al lui Viorel, preot de meserie, venit tocmai din Canada, a poposit pe canapeaua emisiunii Acces Direct și a prezentat imagini cu soțul Vulpiței, de pe vremea în care acesta avea numai 20 de ani.

La vremea respectivă, Viorel de la Acces Direct avea păr mai mult, purta ochelari de vedere și avea nasul drept, pentru că nu trecuse încă prin incidentul care i-a schimbat imaginea și i-a strâmbat nasul, câțiva ani mai târziu. La vârsta de 20 de ani, Viorel Stegaru era ajutor de preot și era tare mândru de meseria lui.

Viorel Stegaru
Viorel, la vârsta de 20 de ani

„Atunci eu conduceam tot”, a povestit Viorel, mândru de profesia lui de atunci. Timpul a trecut, iar soțul Vulpiței a renunțat la acest job, ulterior venind în Capitală și devenind…„vedetă”.

Emily Burghelea a demisionat de la Acces Direct

În urmă cu aproape o lună, Emily Burghelea și-a dat demisia în direct de la Antena 1, invocând un motiv halucinant. Blondina a mărturisit în fața telespectatorilor că Viorel o bate pe Vulpița, iar emisiunea „Acces Direct” ar mușamaliza violențele la care este supusă tânăra din Blăgești. Ulterior, la rampă au ieșit mai mulți martori care au confirmat spusele lui Emily Burghelea.

Potrivit informațiilor oferite de surse D.A.S. categoria A, din apropierea emisiunii, Vulpița și Viorel ar avea clauze stricte în contractul de colaborare cu Antena 1.

„Veronica și Viorel sunt de-a dreptul «sechestrați» de echipa Acces Direct. După ce s-au mutat împreună în apartamentul din București, ei au fost tot timpul supravegheați, 24/24, de către Acces. În weekenduri au mai mereu filmări, iar, atunci când nu filmează, sunt verificați de reporteri. Reporterii vin la ei acasă, nu îi anunță, ca să vadă dacă respectă clauzele din contract. Atunci când nu pot ajunge la ei acasă, îi sună tot timpul, îi verifică” au declarat sursele noastre de încredere.