Dacă ești fan iPhone, îți vine să-ți spargi telefonul de nervi. A ajuns să copieze de la chinezi!

Publicat: 03/04/2019 | 16:17
Dacă ești fan iPhone, îți vine să-ți spargi telefonul de nervi. A ajuns să copieze de la chinezi!

Un an nou, un iPhone nou, doar că de data aceasta sunt așteptate câteva schimbări importante. Samsung și Huawei au implementat deja o tehnologie extrem de utilă, scrie publicația de specialitate Playtech.ro.

Când Huawei a lansat modelul Mate 20 Pro cu încărcare wireless bilaterală, prima glumă a fost că devine baterie externă. Dincolo de amuzament, funcția e utilă. Dovadă că și Samsung a implementat-o pe Samsung Galaxy S10. E denumită PowerShare. Ce face această încărcare wireless biletarală e să-ți permită să încarci, pe spatele telefonului, un alt dispozitiv.

Odată cu iPhone X, Apple a implementat încărcarea wireless. I-a luat cam opt ani de la Palm Pre, telefon cu încărcare wireless, și cinci ani de la primele telefoane Nokia Lumia, care aveau aceeași funcție. Între timp, pasul următor e încărcarea altor dispozitive de la telefon. Partea proastă, când vine vorba de iPhone, e că bateria n-a fost niciodată prea mare în niciun telefon Apple.

Analistul Ming-Chi Kuo, care a oferit diverse informații prețioase în ultimii ani, iPhone 11 (sau ce nume va avea următorul telefon) va beneficia de încărcare wireless bilaterală. Prima utilitate ar putea fi pentru Apple AirPods generația a doua. Sunt noile căști Apple, arată la fel ca primele, doar că au o cutie de încărcare care funcționează și wireless.

Samsung Galaxy S10 are deja căștile Galaxy Buds care pot fi încărcate pe spatele telefonului. Se prea poate ca noul iPhone să replice opțiune.

Citește și...