Dan Alexa băgat în șomaj tehnic: „Nu cred că este cineva absurd să nu înţeleagă situaţia critică prin care trecem!”

Autor: Cristian P
Publicat: 08/04/2020 | 15:55
Dan Alexa băgat în șomaj tehnic: „Nu cred că este cineva absurd să nu înţeleagă situaţia critică prin care trecem!”

Dan Alexa, noul antrenor al formației Rapid București, nu a apucat însă să debuteze pe banca tehnică a „giuleștenilor” însă a fost băgat în șomaj tehnic de conducerea clubului.

Anunțul a fost făcut de giuleșteni printr-un comunicat postat pe site-ul ofiial al clubului.

„FC Rapid a decis ca, din cauza situaţiei dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul şi membrii conducerii clubului nostru să intre în şomaj tehnic pe durata stării de urgenţă instituite de Guvernul României”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Preşedintele grupării giuleştene, Ovidiu Burcă, susţine că fotbaliştii din lotul condus de Dan Alexa au înţeles decizia având în vedere situația economic existent în contextul pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.

„Le-am transmis jucătorilor, am avut discuţii cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toţi jucătorii şi oamenii din club să intre în şomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înţeleagă situaţia critică prin care trecem”, a declarat Ovidiu Burcă.

Dan Alexa nu reușit să debuuteze pe banca tehnică a giuleștenilor. Imeidat după ce Rapid l-a demis pe Daniel Pancu, competițiile fotbalistice din România s-au suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

După 23 de partidde susținute în Liga secundă, Rapid București este pe locul 6 cu 37 de puncte, la două puncte de CS Mioveni, formație clasată pe locul secund, loc care asigură promovarea în prima ligă la finalul acestui sezon. Lider detașat în liga a 2-a este UTA Arad.

 

Citește și...