Dan Badea a spus tot! Cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic. “Am senzația că…”

Publicat: 22/08/2019 | 19:12

Aflat în timpul filmărilor pentru cel de-al șaptelea sezon al show-ului de televiziune iUmor, Dan Badea a vorbit despre felul în care i s-a schimbat viața de familie după ce a devenit tătic.

Lăsând orice glumã la o parte, am senzaţia că abia acum a început viaţa. Viaţa alături de Arias este o binecuvântare, o surpriză permanentã. Nu te pregăteşte nimeni pentru ce va urma, indiferent câte filme vezi, ce citeşti sau câţi prieteni cu copii îţi spun ce o sã te aştepte. Când ajung acasã după o zi întreagã de filmãri la iUmor, cum se întâmplă în această perioadă, oricât aş fi de oboşit, mã resetez, mã încarc, am un scop!”, a mărturisit Dan Badea.

Totodată, Dan Badea a dezvăluit și l-a avut ca mentor pe Șerban, colegul său de la iUmor.

Ba mai mult, actorul a mai povestit şi faptul că l-a avut mereu drept exemplu pe colegul sãu de la iUmor. “Mi-a fost model. Felul în care el se poartă, modul în care reacţioneazã el faţã de copiii lui, bucuria cu care vorbeşte cu şi despre ei mi-a dat şansa sã îmi poiectez felul în care îmi doream sã fie şi relaţia mea cu fiul meu. Acum, când vãd pãrinţi pe stradã cu copii, îmi vine fiecăruia în parte să le fac câte o statuie, pentru că ştiu cât e de greu. Abia acum îi înţeleg pe părinţii noştri, grija permanentã pe care o aveau pentru noi, pe care înainte de a avea copilul tău nu o înţelegi!”, a mai declarat Dan Badea.

Citește și...