Dan Ciotoi, primele declarații de pe patul de spital: „A fost o tumoră bilaterală, a crescut mai repede a doua după ce a fost extirpată prima”. Verdictul medicului după operație

Publicat: 27/03/2018 | 15:57

La mai bine de trei luni de când medicii i-au scos o tumori de la gât, care a fost de natură benignă, Dan Ciotoi a ajuns din nou pe masa de operații. Celebrului cântăreț i-a fost extirpată cea de-a doua formațiune canceroasă și a vorbit de pe patul de spital despre actuala sa stare de sănătate. Mai mult, artistul a dezvăluit ce mărturisire importantă i-a făcut medicul care i-a făcut intervenția chirurgicală.

În cadrul unui interviu oferit azi, în timpul unei intervenții telefonice, Dan Ciotoi a declarat că se simte foarte bine și că merge în fiecare zi la control. În prezent, el se află sub regim alimentar strict. În urma celei de-a doua operații în care i-a fost extirpată cea de-a doua tumoră, artistul simte că a renăscut în plus, specialistul care s-a ocupat de el i-a spus că este „un om sănătos”.

„A fost o tumoră bilaterală, era și pe partea cealaltă, era mai mică – dar, după ce a fost extrasă prima, a crescut mai repede cea din partea dreaptă. Eu m-am operat la partea stângă prima dată (…). A zis domnul doctor că e bine acum să o scoată și pe asta. În Oradea, da (n.r.: s-a operat). Sunt foarte bine, da. Merg în fiecare zi la control, totul decurge normal și se prezintă foarte bine operația. Pe perioada asta, de două săptămâni, un regim alimentar care să nu favorizeze saliva. Și după aceea va fi totul normal, nicio problemă, niciun tratament. Acum sunt în afara oricărui pericol – a spus: «Domnul Ciotoi, ești un om sănătos»”, a declarat Dan Ciotoi în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Dan Ciotoi și-a extirpat prima tumoră canceroasă de la glanda parotidă pe 14 decembrie 2017

Solistul dâmboviţean a dezvăluit că a descoperit tumoarea după ce şi-a făcut un selfie, observând problema sub lobul urechii. În 11 decembrie 2017 s-a internat la un spital din Oradea, iar joi, 14 decembrie 2017, a fost supus unei intervenţii chirurgicale de parotidectomie superficială, cu conservarea nervului facial.

Citește și...