Dan Negru a fost surprins de paparazzi pe litoral! Reacţie surprinzătoare după ce a văzut imaginile: ”Mă tot gândesc cum să v-o spun”

Dan Negru a fost surprins zilele trecute de paparazii la Mamaia. Realizatorul TV a reacţionat imediat şi a transmis un mesaj clar referitor la imaginile cu el şi soţia.

Dan Negru a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le transmite prietenilor lui virtuali că zilele trecute a fost surprins de paparazzi la o plimbare cu soţia. Realizatorul TV a profitat de ocazie si le-a spus prietenilor că nu are de gând să-şi schimbe soţia.

”M-am nimerit pe lângă nişte paparazzi zilele astea la Mamaia...Dupa 17 ani de hituri la Antena încă ma onorează articolele care încep cu "Negru, motorul de audienta al postului Antena 1" şi ma gândesc ca as avea ceva sa va spun dar nu-mi găsesc deocamdata vorbele...Pana la urma Piersic are dreptate când imi spune "bai, Ciocoflendereeeeeee, tu vorbeşti mult, repede ,dai din mâini şi nu spui nimic....". Asa ca, ma tot gândesc cum sa v-o spun... P.S.-nevasta nu mi-o schimb, nu e de speculat pe subiectul asta...”, le-a spus Dan Negru prietenilor lui virtuali.

Dan Negru, reacţie surprinzătoare după ce a fost prins de paparazzii cu soţia
Dan Negru, reacţie surprinzătoare după ce a fost prins de paparazzii cu soţia

Citeste despre:dan negru, dan negru sotie, dan negru reactie paparazzi


Share On Facebook