Dan Negru a răbufnit: „Pedofilia merită pedeapsa cu moartea!”

Publicat: 09/01/2018 | 11:22
Dan Negru a răbufnit: „Pedofilia merită pedeapsa cu moartea!”

Cazul pedofilului Eugen Stan a revoltat o ţară întreagă! Când s-a aflat că suspectul este şi poliţist, indignarea s-a abătut şi asupra Poliţiei. Prezentatorul Dan Negru, care la rândul său este tată, a răbufnit într-o postare pe Facebook.

Dan Negru este de părere că pedofilia ar trebui pedepsită cu moartea şi a dat exemplul unui celebru caz de pedofilie din Lituania.

„Şi eu cred că pedofilia merită pedepsită cu moartea sau castrarea chimică! Cazul lui Drasius Kedys e faimos în toată lumea! Drasius a fost un lituanian a cărei fetiţă de şase ani, Deimantela, a fost agresată sexual de un pedofil influent, fost judecător în Vilnius, capitala Lituaniei. Tatăl şi-a căutat dreptatea în tribunale, a trmiis petiţii la Parlamentul European şi a avut puterea să-şi filmeze fetiţa cum povesteşte prin ce a trecut! Pentru că nimeni nu l-a luat în seamă, Drasius, fost luptător în armata lituaniană, şi-a făcut singur dreptate şi i-a executat pe toţi cei implicaţi în molestarea fetiţei lui. Agresorului i-a tras două gloanţe în organele genitale şi un glonte în cap. Căutat apoi de poliţie, şi-a atras simpatia în toată lumea. Totuşi, după câteva săptămâni, poliţia din Lituania a anunţat că Drasius a fost găsit mort lângă locuinţa lui. Trump l-a dat exemplu când a cerut pedeapsa cu moartea pentru pedofili. În campaniile mondiale anti-pedofilie există sloganul: «There is a Drasius în each daddy!» (Există un Drasius în fiecare tată)”, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook. 

Drasius
Drasius