Dan Nistor: „Va fi foarte greu să prindem play-off-ul!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/02/2019 | 12:00

Dan Nistor, căpitanul formației Dinamo, a declarat în cadrul conferinței de presă organizate de clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare înaintea debutului oficial din acest an, care se va propduce în această seară în „Groapă” cu Poli Iași, că șansele la play-off sunt foarte mici.

„Va fi foarte greu pentru noi să prindem play-off-ul chiar dacă vom câștiga toate meciurile. Cred că din acest an se va face reconstrucția și din vară veți vedea un Dinamo adevărat. Ne așteaptă un meci foarte greu luni. Sperăm să câștigăm cele trei puncte. Nu va fi ușor, cei de la Iași vor veni cu dorința de victorie. Sperăm ca noi să obținem cele trei puncte. Din punctul meu de vedere, echipa este mult mai puternică decât anul trecut. Poziția în clasament nu ne face cinste, nu face cinste acestui club. E normal ca lumea să ne critice, suntem pe locul 11. Sperăm să ieșim din această poziție. Dacă vom câștiga toate meciurile am acumula 37 de puncte, dar după opinia mea cine va avea 39 de puncte va fi în play-off. Va fi foarte greu, vom vedea”, a declarat Dan Nistor, căpitanul formației Dinamo București.

Liderul trupei pregătite de Mircea Rednic a mai spus că își dorește din tot sufletul ca sezonul viitor să-și treacă în palmares un titlu de campion cu Dinamo.

„Îmi doresc din tot sufletul, de aceea am și prelungit contractul, am și rămas… Pentru mine este o mândrie să fiu jucătorul lui Dinamo. Și pentru alții ar trebui să fie la fel. Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi. Nu trecem prin momente foarte frumoase, dar cred că vor fi alături de noi”, a mai spus Nistor.

După 21 de runde scurse din acest sezon competițional, Dinamo se află pe locul 11 cu 22 de puncte.

Partida Dinamo- Poli Iași va avea loc în această seară de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...