Dana Rogoz este însărcinată cu al doilea copil. Ce sex va avea bebelușul vedetei Pro TV

Publicat: 19/12/2019 | 11:34

Bombă în showbiz-ul autohton. Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară, deși silueta ei este impecabilă. Vedeta a împărtășit vestea pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit și sexul copilului. Extrem de emoționată, actrița a mărturisit fanilor că este foarte fericită și așteaptă cu nerăbare venirea noului membru în familie.

Dana Rogoz are deja un băiețel, iar bebelușul pe care îl va aduce pe lume va fi fetiță, iar bucuria tuturor membrilor familiei este de nedescris în cuvinte. „DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!” a scris Dana Rogoz, pe contul ei de Instagram.

Se iubește de 15 ani cu Radu Dragomir

Dana Rogoz a povestit cum a fost cerută în căsătorie în anul 2012, după o relație de 8 ani cu Radu Dragomir. Actrița a mărturisit că și acum este emoționată când își amintește. Alesul inimii ei i-a dăruit un inel în valoare de 3.100 de lei. Actrița a fost recent martora unei cereri în căsătorie, lucru care i-a amintit de acel moment. Dana Rogoz a dezvăluit că Radu Dragomir „nu avea dubii în privința răspunsului” ei și că a mers la sigur. (CITEȘTE ȘI: DANA ROGOZ, DEZVĂLUIRI DIN VIAȚA INTIMĂ! CEL MAI CIUDAT LOC UNDE A FĂCUT SEX: “AM CREZUT CĂ AM FOST FILMATĂ“)

„Acum câteva zile, am fost martora unei cereri în căsătorie inedite, prin telefon.. Şi uite aşa mi-am adus aminte în detaliu momentul în care Radu a pus celebra întrebare: „Vrei să fii soţia mea?”. Radu nu avea dubii în privinţa răspunsului. Ştia că merge la sigur. Dar voia totuşi să fie pusă întrebarea, fix ca la carte şi să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul.

găzdui acest eveniment, dar şi pentru viitoarea lună de miere. Parcase rulota în cel mai bun loc din Praga, cu cea mai frumoasă privelişte. A scos inelul, a rostit întrebarea, am răspuns Da, ne-am îmbrăţişat. Şi am început să plângem, stând aşa îmbrăţişaţi, minute bune. A fost extrem de emoţionant pentru amândoi, deşi hotărârea o luasem fiecare cu mult timp înainte”,  dezvăluia Dana Rogoz pe blogul ei personal.