Dana Rogoz, însărcinată în opt luni! Va naște în plină epidemie de coronavirus! „Voi încerca să merg la cabinet”

Autor: A. D.
Publicat: 26/03/2020 | 18:40

Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară. Actrița  este în luna a opta, iar în scurt timp urmează să nască. Deși abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe, vedeta își face griji din cauza situației actuale din România. În plină pandemie de coronavirus, Dana Rogoz se pregătește să nască.

Autoritățile au anunțat că în luna aprilie urmează să se înregistreze un vârf al pandemiei de coronavirus. Chiar atunci Dana Rogoz trebuie să nască, iar vedeta se teme pentru siguranța ei și a bebelușului.  Până la acel moment, Dana Rogoz este foarte precaută, stă în casă, acolo unde s-a autoizolat alături de familie. (CITEȘTE ȘI: DANA ROGOZ, AJUTOR PENTRU PĂRINȚI ȘI COPII ÎN CRIZA CORONAVIRUSULUI: ”ÎN FELUL ACESTA, SUSȚIN MESAJUL DE A RĂMÂNE ACASĂ ÎN SIGURANȚĂ”)

„Sarcina e în regulă. Urmează să merg la control săptămâna viitoare. Atunci va fi și prima mea ieșire. Momentan Radu (n.r soțul) se ocupă de cumpărături, doar că va trebui să am și eu ieșirile de sarcină. Voi încerca să merg la cabinet, dar morfologia va trebui făcută în spital. (…) Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”, a declarat Dana Rogoz, la Răi da Buni, într-o intervenție prin Skype.

Viitoarea mămică a făcut toate pregătirile pentru noul membru al familiei. A amenajat camera bebelușului și toată familia abia așteaptă să îl cunoască. (VEZI ȘI: DANA ROGOZ, CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ LA VEDERE ȘI CU PLANURI MARI PENTRU BEBE2: ”AM DESCOPERIT CĂ…”)

„Urmează să intru în 8 luni. Suntem în pregătiri. Am pregătit pătuțul. L-am montat noi. Mi se pare incredibil că toate planurile pe care le aveam în urmă cu două săptămâni, acum sunt vise.”, a mai declarat Dana Rogoz.

Citește și...