Dana Rogoz și-a botezat fetița! Evenimentul a avut loc într-o locație specială. „Ultimele pregătiri…”

Autor:
Publicat: 29/08/2020 | 20:10

Astăzi a fost o zi specială pentru Dana Rogoz. Vedeta și-a botezat fetița, iar emoțiile și fericirea au fost la cote maxime. Evenimentul a avut loc într-o locație deosebită, iar invitații s-au bucurat de o petrecere cu iz de poveste.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, se află la a doua experiență de acest gen. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară și se bucură că familia lor a fost întregită de Lia Elena. Cea mică a fost botezată astăzi, iar părinții au organizat o petrecere elegantă. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ DANA ROGOZ ÎN COSTUM DE BAIE, LA DOUĂ LUNI DE LA NAȘTERE. IMAGINE SENZAȚIONALĂ)

Din cauza epidemiei de coronavirus, Dana Rogoz a ales ca evenimentul să se desfășoare în aer liber, într-o locație spectaculoasă, care a fost amenajată cu mult bun gust, creând un spațiu de poveste. Chiar înainte cu câteva ore de petrecere, Dana Rogoz a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și cu micuța Lia și își anunța fanii că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile.

”241/366 Ultimele pregătiri, cu toată dragostea, pentru botezul ei”, a scris actrița în dreptul fotografiei. La eveniment au fost prezente mai multe nume mari din showbiz-ul românesc printre care și Andreea Esca, a cărei zi de naștere este astăzi.

Dana Rogoz, despre nașterea în pandemie

Actrița Dana Rogoz a născut pentru a doua oară, însă de această dată în condiții mai speciale. Vedeta a fost nevoită să o aducă pe lume pe micuța Lia în plină pandemie. După nașterea Dana le-a povestit fanilor săi cum a fost întreaga experiență pentru ea. (VEZI ȘI: DANA ROGOZ NU ÎI MAI ASCUNDE FAȚA FETIȚEI SALE! E SUPERBĂ LIA ELENA, IAR DETALIILE DIN POZA DE COLECȚIE AU ATRAS TOATE PRIVIRILE)

„În acest moment important al familiei noastre voi fi singură… La 5:30 eram în fața spitalului. Vlad a făcut eforturi să rămână treaz pe drum, că să își poată lua la revedere de la mine. Ne-am îmbrățișat toți 3, am plâns, ne-am spus cât de mult ne iubim și ne-am despărțit cu greu. Am intrat în cortul de triaj și i-am spus cadrului medical de la intrare, cu o voce tremurândă, că: ‘Am venit să nasc

Pe drumul până la sala aveam contracții neregulate, dar care îmi tăiau genunchii. Cred că pe la 8 m-au condus în sala. Tremuram din toate încheieturile, încă de dinainte de anestezie. (…) A început intervenția, eu tremuram în continuare, la un moment dat mi-a spus că urmează să iasă, am început să plâng și să mă rog întruna să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, și când i-am auzit strigătul…. aaaaaaaaaa…. ce moment de fericire! Extaz! Hohote de plâns de fericire că micuța mea s-a născut și e sănătoasă, că e un bebeluș de nota 10!”, a povestit Dana Rogoz pe blogul personal.