Dăncilă, apel de ultimă oră: ”Chem alături de noi ONG-urile care activează în domeniul combaterii violenței”

Publicat: 31/07/2019 | 20:53
Dăncilă, apel de ultimă oră: ”Chem alături de noi ONG-urile care activează în domeniul combaterii violenței”

Premierul Viorica Dăncilă cheamă organizațiile neguvernamentale care activează în domeniul combaterii violenței domestice, a traficului de persoane, a abuzurilor în domeniul protecției minorilor, alături de Guvern, pentru a găsi „soluțiile corecte” în războiul împotriva criminalității.

„Primul lucru pe care trebuie să-l protejăm este viața. Solicit clasei politice și tuturor factorilor responsabili în acest demers să se implice. Acest război împotriva criminalității repsupune ca alături de prim-ministru să vină toți cei care vor ca siguranța să devină o prioritate. Nu mai este vorba despre a fi oameni politici, ci despre a fi oameni”, a declarat, miercuri seară, la Guvern, prim-ministrul Viorica Dăncilă.

„Chem alături de noi și organizațiile neguvernamentale care activează în doemniul combaterii violenței domestice, a traficului de persoane, a abuzurilor în domeniul protecției minorilor. Le invit la Guvern, pentru ca împreună cu specialiștii din ministere să găsim soluțiile corecte, să reparăm ceea ce este atât de profund greșit”, a mai spus aceasta.

Citește și...