Dani Coman: „Am rămas dezgustat că Alibec, Budescu şi Ioniţă nu sunt la lot!”

Publicat: 31/08/2017 | 13:48

Dani Coman, preşedintele clubului Astra s-a arătat contrariat de faptul că trei dintre cei mai în formă jucători ai acestei ediţii de campionat, nu se regăsesc în lotul cu care Christoph Daum va aborta dubla din preliminariile Campionatului Mondial cu Armenia şi Muntenegru.

Dacă numele lui Constantin Budescu şi Denis Alibec sunt deja de notorietate, toată suflarea fotbalitică din România criticându-l pe neamţ pentru faptul că nu i-a selecţionat pe cei doi în lotul naţional, în schimb Dani Coman critică şi faptul că  jucătorului Astrei,  Alex Ioniţă, nu s-a regăsit în lotul lui Daum. 

„Sper să obţinem două victorii, care ne-ar da speranţe la calificare. Nu pot să zic că am deplină încredere în ceea ce se întâmplă acum la echipa naţională. Am rămas dezgustat de convocările care au fost făcute. Mă aşteptam ca Alibec şi Budescu să facă parte din lotul reprezentativ, sunt doi jucător de calitate, doi jucători care îţi pot aduce un plus, doi jucători de care echipa naţională avea nevoie. Nu există aşa ceva. Denis Alibec este la fel ca în timpul meciurilor şi la antrenament. El îşi doreşte şi la antrenament să câştige. N-o să-l vedem făcând antrenament la 80% din potenţial, el face toate antrenamentele la 100%. De asemenea, m-a surprins şi faptul că Alex Ioniţă nu a fost chemat pentru că e un jucător de viitor, care a demonstrat că are calitate şi că poate face faţă la echipa naţională”, a declarat Dani Coman la Digi Sport.

România întâlneşte Armenia pe 1 septembrie şi Muntenegru pe 4 septembrie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, ambele jocuri disputându-se de la ora 21:45.  

                       

Autor: Cristi P.            

Citește și...