Dani Oțil, clipe de coșmar: ”Tremuram… Mi-am luat rămas-bun de la rude”

Publicat: 10/02/2020 | 23:23
Dani Oțil, clipe de coșmar: ”Tremuram…  Mi-am luat rămas-bun de la rude”

Dani Oțil spune că este un tip imun la răceală, fiind prezent des în zonele de munte pentru că-i place acolo, în schimb ia viroza cât ai zice pește de la alți oameni. I s-a întâmplat de curând, iar moderatorul de la ”Neatza”, de pe Antena1, a povestit chiar în emisiunea lui.

Gripa a trecut pe la el cu adevărate simptome, care l-au făcut să îşi ia rămas-bun de la rude: s-a gândit chiar la moarte! (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL A CERUT-O DE SOȚIE PE GABRIELA PRISĂCARIU! PRIMA IMAGINE CU INELUL DE LOGODNĂ CU DIAMANTE)

„Când auzeam că de ce gripă se merge la spital, râdeam…în vârful canapelei. Eu nu răcesc, de fel, decât foarte, foarte greu, pentru că îmi petrec viața mult în munte. În schimb, se pare că se lipește de mine orice. Dacă stau lângă cineva bolnav, imediat se lipește de mine. (NU RATA: CUM A REACȚIONAT MAMA LUI DANI OȚIL DUPĂ CE A AFLAT CĂ FIUL EI SE ÎNSOARĂ „MISS FUNDULEȚ”)

Cele mai urâte două zile din viața mea, din punct de vedere medical, au fost când am avut nenorocirea asta de gripă. Vă jur, într-una dintre ele, mi-am luat rămas-bun de la rude! Tremuram atât de tare și mă sfârșeam încet, încet, încât mă gândeam cui să-i las datoriile la bancă”, a povestit Dani Oțil.

Citește și...