Dani Oțil, la momentul adevărului. Ce echipă de fotbal susține din România. “Tot cartierul ținea cu ei!”

Publicat: 16/03/2019 | 14:24

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Este, de asemenea, un mare fan al sportului. Pe care îl practică atunci când are timp liber. Fotbalul l-a atras foarte mult, fiind, totodată, un fan al clubului Steaua.

„Aş putea spune că am fost fan fotbal, în general fan Steaua pentru că tot cartierul meu ţinea cu Steaua la Reşiţa. Am plâns la câteva meciuri. Sunt fan sport în general. Mi-ar fi plăcut să se joace şi handbal între blocuri, dar pentru că doar fotbalul era disponibil, am fost fotbalist de ciment. Nu mă ajuta fizicul foarte mult, mereu am avut problema asta. Eu sunt mai mărunţel decât par la televizor„, a spus Dani Oţil la un post de televiziune.

Eu nu am un stil sănătos de viaţă. Am antrenament la câte un sport în fiecare zi din viaţa mea, de luni până luni. Nu consider că ce fac eu e sănătos. Am o întindere majoră la spate acum. Cred că de multe ori exagerez cu ce fac. Îmi place competiţia, îmi place să fiu bun în orice. Studiez, citesc. Nu cred că mănânc foarte sănătos pentru că o grămadă de suplimente care intră în mine, intră pentru competiţie şi nu cred că sunt cele mai bune, din nou. Dar cred că o oră pe zi de sport sau mişcare cred că face bine.”, a mai spus Dani Oţil.

Citește și...