Dani Oțil, mărturisire emoționantă de 8 Martie: “Ma imbolnavisem rau. Am vomitat toată ziua si toată seara. A venit mama… “

Autor: Anca Toma
Publicat: 08/03/2018 | 13:52

Dani Oțil a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare, prezentatorul a ales un mod inedit prin care îi transmite “La mulți ani!“ mamei sale. Și-a adus aminte de o întâmplare din copilărie și a făcut-o publică, chiar de Ziua Mamei.

Ma imbolnavisem rau. Eram micuț. Am vomitat toată ziua si toată seara. Noaptea m-am trezit din nou. Nu mai aveam ce sa vomit. Doar ma chinuiam. A venit mama in camera noastră si mi-a pus mana pe frunte. Jumate din treaba parcă era rezolvata. Nu puteam sa mănânc sau sa beau apa. Mama ma întreabă ce simt ca as vrea sa mănânc. I-am zis ca as vrea o portocala. I-am vazut reactia in ochii aia mari. A cazut cerul pe ea. In 80 si ceva NU EXISTAU portocale. Pe ultima o vazusem cu 6-7 luni in urmă. Tata s-a îmbrăcat si a plecat. Era doua dimineața. S-a întors după un timp suflând greu. Avea doua portocale in mana. Am mancat una. Frate-miu nu s-a atins de nicio felie. Nu știu cum s-a putut abține. De treizeci de ani ma macină o întrebare: Cum au găsit portocale???
Si uite acum, cand scriu, mai apare una:

Cand le voi da portocalele înapoi?”, a scris prezentatorul pe pagina sa de Facebook.

Se pare că aceste cuvinte le-a ajuns direct la suflet fanilor, unii chiar au lăcrimat. “Da, Dani. Asa este!!! Raspunsul este : niciodata. Nici macar nu ar vrea. Ei se multumesc cu un zambet din partea ta si sa stie ca ii iubesti la fel ca atunci/ Portocalele…probabil ca nu va fi cazul niciodata, insa ii poti rasplati in fiecare zi cu iubirea si respectul neconditionate, fii sigur ca pt ei asta este medicamentul suprem. Ooooffff mama lor de portocale mai Dani…..cum ne faci tu sa plangem azi, mai ales cele/cei care ne sarbatorim mamele uitandu-ne spre cer…”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Citește și...