Dani Oțil se pregătește de însurătoare?! „Nașul” Bobonete l-a dat de gol pe prezentatorul de la Antena 1

Publicat: 09/07/2019 | 12:22

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se înțeleg foarte bine. Se pare că prezentatorul de la Antena 1 vrea să se așeze la casa lui, iar Mihai Bobonete ar fi părintele spiritual. Cei doi sunt foarte buni prieteni și se știu de mulți ani.

„Pentru că ne știm de când mâncam cârnăciori în bucătăria lui minusculă… Pentru că jucăm fotbal uneori… Pentru că am leșinat de râs şi când avea o țeavă în plămân, în spital… Pentru că venea la Neatza şi ne încărca pe toţi ca o baterie externă… Pentru că ia râsul în serios…”, a afirmat Dani Oţil, referindu-se la prietenul său, Bobonete. Actorul a reacţionat imediat: “Mulţumesc, finule!”.

Răspunsul lui Bobonete poate fi interpretat că prezentatorul de la Neatza și iubita lui, Gabriela, s-ar pregăti să facă marele pas. Ceea ce nu ar fi deloc ciudat, pentru că cei doi se înțeleg foarte bine, ba chiar Dani a dus-o pe blondină la Reșița, acasă la părinții săi.

Gabriela Prisăcariu, admirată și controversată

Gabriela Prisăcariu a fost una dintre cele mai admirate, dar și controversate concurente de la Supermodels by Cătălin Botezatu. Deși a fost remarcată de la început pentru frumusețea ei, Gabriela și-a atras destule antipatii din cauza caracterului ei.

“Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumatatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gandit că sunt și frumoasă și mai am și ceva în cap, asa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, spunea tânăra despre bărbați în urmă cu ceva timp.

Gabriela Prisăcariu a studiat la Facultatea de Drept, în cadrul Universității din București și a dat lovitura în modelling, după ce a câștigat exigentul concurs Supermodels by Cătălin Botezatu.

Citește și...