Daniel Iordăchioaie, în culmea fericirii! Fiica lui balerină a luat argintul în Bulgaria

Publicat: 11/03/2019 | 08:09
Daniel Iordăchioaie, în culmea fericirii! Fiica lui balerină a luat argintul în Bulgaria

Cântărețul Daniel Iordăchioaie este un tătic foarte mândru, după ce a aflat că fetița lui balerină a câștigat medalia de argint într-o competiâie desfățurată în Bulgaria. 

Celebrul artist s-a lăudat recent pe pagina sa de Facebook, cu fetița lui balerină care a reușit o performanță excepțională.

Despre minunea mea cea mare, Darius, v-am spus acum două săptămâni. Despre minunea mea cea mică vă spun acum.  Locul al II-lea în Bulgaria! Sunt cât se poate de mândru și cât se poate de fericit! Vă aștept pe toți în al X-lea cer!”. În urmă cu un an, solistul Daniel Iordăchioaie ne mărturisea cât de mult muncește micuța pentru visul său de a deveni o balerină de succes: “Ca orice părinte mă bucur pentru rezultatele fiicei mele.

Eu o învăț și îi zic tot timpul că pentru a avea rezultate bune în viață trebuie să muncească și că doar așa o să le aibă! Merge de două ori pe săptămână la antrenament, dar ea îmi dansează în casă în fiecare zi de dimineață până seara”.

Iordăchioaie s-a vindecat de cancer

Daniel Iordăchioaie a fost greu încercat de viaţă, după ce a divorţat de soţia lui, Nouria Nouri, cu care are doi copii, stresul i-a declanşat o boală gravă, în urma căreia a slăbit 50 de kilograme. Din fericire, artistul a reuşit să treacă peste acest hop, cu ajutorul copiilor, care i-au dat putere şi motive de a fi alături de ei.

Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, spunea Daniel Iordachioae.

Singurele persoane importante din viaţa lui sunt copiii, Salma şi Darius, de care este tare mândru de realizările lor. ”Sunt un tată mândru. Fiecare părinte munceşte şi face sacrificii pentru copilul lui, îmi creşte inima când văd rezultatele bune pe care copiii mei le obţin”, a declarat pentru click.ro, Daniel Iordăchioaie.

Citește și...