Daniel Isăilă, dezvăluiri incredibile depsre tratamentul la care au fost supuşi tricolorii under 21 în Ţara Galilor!

Publicat: 16/11/2017 | 16:53
Daniel Isăilă, dezvăluiri incredibile depsre tratamentul  la care au fost supuşi tricolorii under 21 în Ţara Galilor!

Selecţionerul naţionalei under 21 a României, Daniel Isăilă, a ieşit la atac după tratamentul la care „tricolorii” au fost supuşi în Ţara Galilor.Tehnicianul a făcut dezvăluiri incredibile legate de modul în care a fost tratată echipa naţională în momentul în care a ajuns în Marea Britanie. Selecţionata U21 a aterizat la Liverpool, în Anglia, iar de acolo a făcut un drum de aproximativ două ore cu autocarul, până în Ţara Galilor, la Bangor.

Conform lui Isăilă, tricolorii au fost trataţi mizerabil de către gazde. Terenul de antrenament semăna mai mult cu o mlaştină, pentru refacere le-au fost aduse pubele de gunoi, iar în momentul în care au aterizat în Liverpool nu au fost aşteptaţi cu sandviciuri de către gazde, după cum era înţelegerea, şi au fost nevoiţi să piardă o oră într-un fast food.

„Tot ceea ce s-a întâmplat de când am plecat din Bucureşti…Ne-am trezit la 5 dimineaţa, am făcut 10 ore pe drum şi de acolo au început şicanele gazdelor. Partea cu terenul de antrenament a fost cireaşa de pe tort. Ei trebuiau să ne aştepte cu sandviciuri în aeroport, nu au făcut asta. Ne-au zis că nu au putut. A trebuit să pierdem vreo oră într-un fast-food pentru a le da sandviciuri la băieţi. Am ajuns într-un târziu, apoi ne-am antrenat într-o mlaştină. Am cerut refacere, nişte butoaie cu gheaţă, cum se face peste tot, şi ne-au dat nişte pubele de gunoi mizerabile. Incredibil aşa ceva. Nu mi-a venit să cred când am văzut aşa ceva. Am renunţat şi la asta. A trebuit să plecăm plini de noroi de la stadion spre hotel, timp de 30 de minute”, a dezvăluit Isăilă, la Digi Sport.

România a terminat meciul cu doi jucători eliminaţi, Răzvan Marin şi Puşcaş, iar selecţionerul U21 consideră că toate şicanele gazdelor au creat o tensiune în rândul elevilor săi.

„La masă au fost tot felul de probleme. Doctorul a fost mereu cu gura pe ei ca să putem avea şi noi ce trebuie la masă. Nocturna a fost foarte slabă. Toate astea au dus la o anumită tensiune şi băieţii şi-au pierdut cumpătul”, a tunat Isăilă.

România a terminat nedecis meciul din Ţara Galilor, „tricolorii mici” fiind lideri în grupă.

Cristi P.              

Citește și...