Daniel Isăilă: „Este un rezultat pozitiv!”

Publicat: 11/11/2017 | 09:00
Daniel Isăilă: „Este un rezultat pozitiv!”

Daniel Isăilă, selecţionerul reprezentativei under 21 a României s-a arătat mulţumit de punctul obţinut de elevii săi la Ovidiu în compania reprezentatiei similare a Portugaliei, scor 1-1.

Selecţionerul a spus că jocul prestat de „tricolorii mici” l-a mulţumit şi a menţionat că deşi egal, rezultatul înregistrat la Ovidiu este unul pozitiv. 

„Băieţii au făcut un efort fantastic, jos pălăria! Mă mulţumeşte jocul, nu doar rezultatul. Am dominat, ne-am creat ocazii. Şi ei au avut şansele lor. Una peste alta este un rezultat pozitiv. La pauză le-am spus că am jucat foarte bine, mai puţin în ultimele 15 minute, când am jucat cu frică. Portughezii au fost periculoşi pe contraatac. Cu mai multă atenţie puteam să câştigăm. Dar, cred că este un rezultat echitabil. Pe final am suferit din punct de vedere fizic”, a declarat Daniel Isăilă.

Tehnicianul a spus că trebuie foarte repede ca elevii săi să se refacă până la meciul cu Ţara Gailor şi a dezvăluit că Răzvan Marin va părăsi lotul under 21, urmând să se alăture primei reprezentative pregătite de Cosmin Contra.

„Trebuie să ne refacem până la meciul cu Ţara Galilor. O să fie o deplasare grea. Zburăm până la Liverpool şi de acolo mai mergem trei ore cu autocarul.Răzvan Marin va merge la naţionala mare, îşi doreşte să joace acolo. Dulca se simte mai bine. E posibil să revină şi Nedelcearu. Nu contează cine marchează. Mă bucur că am ocazia să lucrez cu aceşti copii talentaţi. Mulţi sunt ’98, mai pot juca încă o campanie la U21. Rămân echilibrat, mai sunt multe puncte în joc. Este o grupă nebună. Sunt cinci echipe ce se bat pe primele două locuri”, a mai  spus Isăilă.

          

Cristi P.

 

 

Citește și...