Daniela Crudu, actriță?! Imaginile care o dau de gol pe focoasa brunetă

Publicat: 24/03/2018 | 14:18

Daniela Crudu a fost pentru o perioadă asistenta lui Dan Capatos. A renunțat la post și, pentru o perioadă, a dispărut de pe “sticlă”. A acceptat, în cele din urmă, să apară în show-ul “Asia Express”, unde face cuplu cu Vica Blochina.

Se pare, însă, că Daniela Crudu are alte planuri. Visează la o carieră în actorie. Cel puțin așa deduce din ultimele imagini postate de brunetă pe contul personal de socializare. Acestea par să fie din culisele unor filmări.

Prima imagine este cu un semn care face trimitere la un casting. Cea de-a doua poză este chiar o fotografie cu făcută unui scenariu, în care multe dintre replici sunt scoase în evidență. Ultima imagine este cu un semn pus pe ușă, care anunță că mai multe filmări sunt în desfășurare.

De precizat că Daniela Crudu nu a făcut niciun comentariu în legătura cu semnificația acestor poze. Astfel că, în continuare, se menține suspansul și nu este exclus ca bruneta să pregătească un proiect special, prin intermediul căruia să ajungă actriță.

Daniela Crudu a rămas în sânii goi la „Asia Express”

Într-unul din episoadele de săptămâna trecuta, Liviu Vârciu le-a oferit telespectatorilor un moment de neiuitat. Daniela Crudu și Liviu Vârciu erau într-o cursă contra-timp. Ei erau nevoiți să ajungă înaintea celorlalte echipe la destinația dată de Gina Pistol. Mijlocul lor de transport era o motocicletă cu ataș, condusă de un domn mai în vârstă. Vârciu și-a ieșit din minți când a văzut că circulă cu „7km/h” și i-a sugerat să închidă umbrela, care îi deranja pe toți trei. La un moment dat, artistul i-a tras în jos maioul brunetei și a lăsat-o în sânii goi.

Citește și...